Βάσω Λασκαράκη: «Είναι πολύ νωρίς να απαντήσω για την συνέχεια του The Break...» - Τι αποκάλυψε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ζωντανή εκπομπή

«Αν κάναμε εκπομπή με τον σύζυγό μου θα ήμασταν δυο άνθρωποι που...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: «Είναι πολύ νωρίς να απαντήσω για την συνέχεια του The Break...» - Τι αποκάλυψε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ζωντανή εκπομπή

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 19/1, η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε στο Breakfast@star, για την εκπομπή της "The Break", αλλά και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μία ζωντανή εκπομή στο μέλλον.

Τι απάντησε η Βάσω Λασκαράκη για την εκπομπή της

«Μαθαίνω τα νούμερα της τηλεθέασης όταν θα πάω για γύρισμα τη Δευτέρα. Τα ακούω αναφορικά όμως, για εμένα άλλο το βασικό κομμάτι είναι άλλο, να μάθω και να δοκιμάσω πράγματα. Είναι πολύ νωρίς να απαντήσω για την συνέχεια του The Break την επόμενη σεζόν.

Εγώ είμαι θετική συνέχεια επειδή μου αρέσουν κάποια πράγματα και κάποια άλλα δεν μου ταιριάζουν. Στην τηλεόραση δεν μου ταιριάζει το σχόλιο. Μου αρέσει πιο πολύ το ψυχαγωγικό κομμάτι, το να περνάμε καλά…» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Βάσω Λασκαράκη: Η έντονη αντίδρασή της σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ''κόψιμο'' του The Break - «Τι με ρωτάει;»

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μια ζωντανή εκπομπή, η ηθοποιός απάντησε: «Μου ακούγεται τρομακτικό να παρουσιάσω μια ζωντανή εκπομπή αλλά σίγουρα δεν έχω το ίδιο άγχος που είχα τα προηγούμενα χρόνια που μου φαινόταν σαν ένα τέρας που έρχεται να με φάει. Αν κάναμε εκπομπή με τον σύζυγό μου θα ήμασταν δυο άνθρωποι που θα έπρεπε να βοηθήσει ο ένας τον άλλον χωρίς να έχουμε γνώση».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της πριν την πρεμιέρα της

«Είναι μεγάλη μου τιμή που μου εύχεστε όλοι για την εκπομπή. Αισθάνομαι αγωνία και χαρά και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Όλοι με ρωτάνε για τα νούμερα οπότε θα τα δω αλλά θέλω να αγχώνομαι, αισθάνομαι πολύ καλά για αυτό που έχουμε ετοιμάσει. Θέλω να το σκέφτομαι αισιόδοξα με πολλή χαρά, ότι ξεκινάμε κάτι καινούργιο και όμορφο» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή Πρωινό Σουσου.

Όσον αφορά στο αν θα δούμε τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο στο πλευρό της στην εκπομπή, η ηθοποιός απάντησε: «Η σεζόν είναι μεγάλη, έχουμε χρόνο. Δεν γινόταν να μην είναι στην πρώτη εκπομπή, για μένα είναι το γούρι μου» είπε.

Δείτε εδώ το βίντεο: