«The Break»: Ποιους καλεσμένους υποδέχεται η Βάσω Λασκαράκη

Έντονο άρωμα Survivor

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«The Break»: Ποιους καλεσμένους υποδέχεται η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη και το «The Break» δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 17.00, με ωραίες συζητήσεις, ενδιαφέροντα νέα, celebrities, μόδα και special αφιερώματα.

  • Ο Άρης Καβατζίκης αποκαλύπτει για πρώτη φορά το παρασκήνιο της συμφιλίωσής του με την Ελένη Μενεγάκη μετά τη δικαστική τους διαμάχη, μιλά για την πενταετία του ως αρχισυντάκτης σε lifestyle περιοδικό που αν μπορούσε θα διέγραφε, τους ανθρώπους που δεν θέλει να συναναστρέφεται και το bullying που έζησε στο σχολείο.

Άρης Καβατζίκης Βάσω Λασκαράκη

Πέτρος Τατσόπουλος

Αυτή η εκπομπή δε θα θέλεις να πάει σε break!

The Break
Κάθε Κυριακή στις 17:00, στον ΣΚΑΪ

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το διαζύγιο με την Λασκαράκη και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού - «Αν συμβεί...»

Η Βάσω Λασκαράκη απαντάει για το The Break

Στις τηλεοπτικές κάμερες η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης και για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το «The Break». Όπως είπε: «Μαθαίνω τα νούμερα της τηλεθέασης όταν θα πάω για γύρισμα τη Δευτέρα. Τα ακούω αναφορικά όμως, για εμένα άλλο το βασικό κομμάτι είναι άλλο, να μάθω και να δοκιμάσω πράγματα. Είναι πολύ νωρίς να απαντήσω για την συνέχεια του The Break την επόμενη σεζόν. Εγώ είμαι θετική συνέχεια επειδή μου αρέσουν κάποια πράγματα και κάποια άλλα δεν μου ταιριάζουν. Στην τηλεόραση δεν μου ταιριάζει το σχόλιο. Μου αρέσει πιο πολύ το ψυχαγωγικό κομμάτι, το να περνάμε καλά».

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μια ζωντανή εκπομπή, η ηθοποιός απάντησε: «Μου ακούγεται τρομακτικό να παρουσιάσω μια ζωντανή εκπομπή αλλά σίγουρα δεν έχω το ίδιο άγχος που είχα τα προηγούμενα χρόνια που μου φαινόταν σαν ένα τέρας που έρχεται να με φάει. Αν κάναμε εκπομπή με τον σύζυγό μου θα ήμασταν δυο άνθρωποι που θα έπρεπε να βοηθήσει ο ένας τον άλλον χωρίς να έχουμε γνώση».