Μαρία Αναστασοπούλου: “Κόβεται” η βραδινή εκπομπή της;

Παρασκήνιο και εξελίξεις της τελευταίας στιγμής!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Μαρία Αναστασοπούλου: “Κόβεται” η βραδινή εκπομπή της;

Άστρα και πλανήτες μάλλον συνωμοτούν για πολλές και απρόσμενες αλλαγές της τελευταίας στιγμής σε πολλά πράγματα και η μπάλα παίρνει όπως φαίνεται παραμάζωμα και αρκετές εκπομπές, ανατρέποντας τα προγράμματα των καναλιών. Μπορεί το μάθημα αστροφυσικής να ακούγεται σε κάποιους ως φάρσα, όμως κατά τα άλλα είναι πέρα για πέρα αληθινό, καθώς πολλές είναι οι μετατοπίσεις που συμβαίνουν την τελευταία στιγμή και που προφανώς σηματοδοτούν περαιτέρω εξελίξεις για το β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν, μιας και τα κανάλια θέλουν να τερματίσουν με όσο δυνατόν πιο θεαματικά νούμερα γίνεται στις τηλεθεάσεις...

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου - Η αναφορά στον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά: «Έχουμε διαλέξει χωριστούς δρόμους, είμαστε απέναντι...»

Παρασκήνιο και εξελίξεις της τελευταίας στιγμής για τη Μαρία Αναστασοπούλου...

Αποκλειστική είδηση – βόμβα που έφτασε στα γραφεία του youweekly.gr από την περασμένη εβδομάδα, μας είχε βάλει σε σκέψεις, καθώς μας μετέφερε ότι την ερχόμενη Τετάρτη 24/1 στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, η βραδινή εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου «Αρένα» δεν θα μεταδοθεί ζωντανά στις 11.00, όπως είθισται να γίνεται από τις 31/5 που ξεκίνησε την πρεμιέρα της και μεταφέρεται για την Κυριακή 28/1 στις 12.00. Τα δελτία τύπου από το κανάλι που έφτασαν το απόγευμα επιβεβαίωσαν την είδησή μας. Στην θέση της Μαρίας Αναστασοπούλου θα μεταδοθεί το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που μέχρι τώρα μεταδίδεται δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ και η δική της εκπομπή μεταφέρεται κάθε δεύτερη Κυριακή στις 12.00.

Η απόφαση του καναλιού για την αλλαγή ώρας και μέρας στη βραδινή ζωντανή εκπομπή «Αρένα», σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ήταν κάτι που συζητούσαν τα διοικητικά στελέχη εδώ και καιρό, βλέποντας ότι τα νούμερα τηλεθέασης, από την αρχή της δεν ήταν αυτά που περίμεναν ούτε το κανάλι αλλά ούτε και η παρουσιάστρια... Η Μαρία Αναστασοπούλου μετά από ένα διάστημα αποχής από το βραδινό πρόγραμμα, λόγω αργίας των εορτών και σε πρόσφατες δηλώσεις της, είχε δηλώσει ότι επιστρέφει κανονικά στην εκπομπή της με τη νέα χρονιά και έτσι έγινε. Γενικότερα όμως και οι δυο πλευρές, από την μια η Μαρία Αναστασοπούλου που έχει αποδείξει στην πολύχρονη παρουσία της πόσο ικανή δημοσιογράφος είναι και από την άλλη ο ΑΝΤ1, δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένες από την πρόοδο και τα «ραβασάκια» που τους έστελνε μέχρι τώρα η Nielsen. Είναι η πρώτη αλλαγή σε εκπομπή του καναλιού που αν και αυτή δεν πετύχει, τότε θα προχωρήσουν από κοινού στο κόψιμο της εκπομπής.