Χριστίνα Μπόμπα: Η ανάρτηση με την αντίδραση των διδύμων όταν είδαν τον Σάκη Τανιμανίδη στην τηλεόραση

Δείτε τις φωτογραφίες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 19/1, ο Σάκης Τανιμανίδης, με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Dragons' Den, και η οικογένεια του, παρακολούθησε με χαρά και ενθουσιασμό την συνέντευξή του.

Ο παρουσιαστής στις δηλώσεις του είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το Survivor δεν το έβλεπα ούτε όταν το έκανα. Έχει τελειώσει αυτό το κομμάτι. Έχουν μείνει πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις. Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, με μεγάλη διαφορά. Ο Γιώργος Λιανός είναι καταπληκτικός. Όταν σταμάτησα το Survivor είχα πει ότι εγώ...» (δείτε εδώ την συνέχεια).

H ανάρτηση της Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπομπά και οι κόρες τους Αριάνα και Φιλίπα, κάθισαν μπροστά από την τηλεόραση προκειμένου να παρακολουθήσουν τον μπαμπά τους, όπως δημοσίευσε η Influencer, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, οι μικρές, όταν αντίκρισαν τον Σάκη Τανιμανίδη, έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν στην οθόνη!

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το γλυκό βίντεο με τις κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές και δραστηριότητες με τα παιδιά του (δείτε εδώ που μαγειρεύουν). Tο απόγευμα, 25ης Οκτωβρίου, δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram από κοινού μία ανάρτηση με τη μορφή βίντεο, όπου δείχνει τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα να φωτογραφίζουν τους γονείς τους.

Τα κοριτσάκια είχαν την ιδέα να απαθανατίσουν τη στιγμή που οι γονείς τους κάθονται αγκαλιά στον καναπέ του σπιτιού τους. Μάλιστα, τους ζητάνε συνεχώς να χαμογελάσουν, κάτι που ήδη οι δύο γονείς κάνουν. Στο βίντεο, πέρα από τη διαδικασία της φωτογράφισης φαίνονται και τα τελικά αποτελέσματα από αυτές τις προσπάθειες.

«"Χαμογέλα μπαμπά"…"χαμογέλα μαμά"!
Γενικά το κόλπο είναι να χαμογελάς!», έγραψε από κάτω από τη δημοσίευση ο παρουσιαστής.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: