Έλλη Κοκκίνου: «Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα...» - Άκρως αποκαλυπτικές οι δηλώσεις της τραγουδίστριας για την προσωπική της ζωή

«Είναι δύσκολοι οι ρόλοι της τραγουδίστριας και της μητέρας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 19/1, η Έλλη Κοκκίνου με αφορμή το νέο της τραγούδι. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μίλησε για τον γιο της, Αλέξανδρο, ενώ αποκάλυψε ότι έχει πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα (δείτε εδώ την εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της).

Τι αποκάλυψε η Έλλη Κοκκίνου για την προσωπική της ζωή

«Δεν μπορώ να καταλάβω αν ένα τραγούδι θα γίνει σουξέ, γιατί έχουν αλλάξει οι καιροί. Δεν εξαρτάται μόνο από το αν ένα τραγούδι μυρίζει επιτυχία. Μπορεί να μυρίζει επιτυχία αλλά τελικά να μη γίνει για άλλους λόγους», δήλωσε λίγο πριν βγει το νέο της τραγούδι.

«Εννοείται ότι έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα και το έχω παραδεχτεί ξανά. Έχω νιώσει μισοτελειωμένη και όχι μόνο μία φορά, αλλά το καλό είναι ότι ολοκληρώνομαι μετά, περνάει», δήλωσε.

«Πλέον δεν τον νοιάζει τον γιο μου, Αλέξανδρο, που με σταματάνε στον κόσμο θαυμαστές. Γελάει. Το θεωρεί πάρα πολύ φυσιολογικό. Είναι δύσκολοι οι ρόλοι της τραγουδίστριας και της μητέρας να τους συνδυάσεις. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις» ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η διατροφή που ακολουθεί στα 53 της

«Είναι αγχωτικό το γεγονός, ότι πρέπει να προσέχω την εικόνα μου για τη δουλεία. Βέβαια, είναι πλέον μέρος της ζωής μου, αλλά θα έλεγα ψέματα, αν έλεγα, ότι δεν είναι αγχωτικό. Το έχω συνηθίσει πλέον, αλλά όχι μόνο για τη δουλειά, εγώ πάντα ήθελα να είμαι σε όσο καλύτερη εικόνα γίνεται και όσο καλύτερα μπορώ, και θέλω. Είμαι πάντα σε μόνιμο πρόγραμμα διατροφής, έρχομαι εδώ στη δουλειά μου με το ψυγειάκι μου.

Έχει μπει τόσο πολύ στο πετσί μου, που δεν έχω ξεσπάσματα. Που και να έχω δε θα διαρκέσουν για μέρες, αλλά θα πω, ότι θα φάω και τηγανιτές πατάτες, και τι έγινε; Σπάνια. Έχω γενικώς περιορισμένη διατροφή λόγω του ότι έχω και κοιλιακάκη, το οποίο με περιορίζει και άλλο σε αυτά, που μπορώ να φάω, μου το κάνει πιο δύσκολο για τις επιλογές, που έχω. Αν δεν προσέξω, παθαίνω τυμπανισμό και αναιμία. Παρόλα αυτά, έχω επιλέξει να κόψω το κόκκινο κρέας, γιατί έχω αποφασίσει να μην προκαλώ πόνο στα ζωάκια. Άρα μειώνονται κι άλλο οι τροφές που μπορώ να φάω.

Τη φωνή μου την προσέχω κάνοντας μαθήματα κάθε εβδομάδα, και όταν δεν κάνω ασκήσεις μόνη μου, έχω ασκησιολόγιο στο σπίτι. Δεν πίνω παγωμένα, δεν πάω σε χώρους που έχουν φασαρία, δεν ξενυχτάω, δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, που βαραίνει πάρα πολύ το λαιμό. Και γενικότερα προσέχω πάρα πολύ», σημείωσε για την διατροφή της η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, αλλά και για το πρόβλημα της υγείας της, που αντιμετωπίζει.