Γιώργος Χρανιώτης για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν ξέρω αν η μαμά είναι απαραίτητα γένους θηλυκού και ο μπαμπάς αρσενικού...»

«Αυτό που προσδοκώ είναι να είμαι ψύχραιμος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Γιώργος Χαρνιώτης με αφρομή την νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί "Τέλειοι Ξένοι". Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε για το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Στην ίδια κάμερα, την άποψη του εξέφρασε και ο Πέτρος Λαγούτης για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ μίλησε και για την σύντροφό του. «Είμαι υπέρ του γάμου των ομοφύλων ζευγαριών, το κομμάτι της τεκνοθεσίας θα ήθελα να το σκεφτώ και να το συζητήσω με ειδικούς για να έχω άποψη...» ανέφερε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων (δείτε εδώ ολόκληρη την δήλωσή του).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη για το νομοσχέδιο

«Αυτό που προσδοκώ είναι να είμαι ψύχραιμος. Δεν είμαι φυσικά σε καμία περίπτωση κατά του νομοσχεδίου. Μπορώ να φανταστώ ένα ζευγάρι του ιδίου φύλου να μεγαλώνει με πολύ μεγάλη προσοχή και αγάπη το παιδί του.

Μπορώ να φανταστώ, επίσης, την εκδοχή ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι να μεγαλώνει με πολύ κακές συνθήκες το παιδί του. Μπορώ να φανταστώ όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Νομίζω ότι πρέπει κάπως να ξεπεράσουμε το φύλο σε αυτή την υπόθεση.

Δεν ξέρω αν η μαμά είναι απαραίτητα γένους θηλυκού και ο μπαμπάς γένους αρσενικού. Το σίγουρο είναι ότι μπορούν να υπάρχουν μαμάδες και μπαμπάδες ανεξαρτήτου γένους, οι οποίοι να είναι πλημμυρισμένοι από αγάπη και φροντίδα για το παιδί γιατί αυτό έχει μόνο ανάγκη» είπε ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει

«Το 2005, 32 χρονών πρέπει να ήμουν θυμάμαι. Δεν ξέρω, νομίζω ότι ένας άνθρωπος σαν και εμένα οφείλει να έχει ψωρίαση, την ευγνωμονώ και με έναν τρόπο, γιατί ξέρω ότι δε θα πάθω άλλες κακές αρρώστιες, που υπάρχουν γύρω μας.

Υπάρχουν διάφορα, υπάρχουν θερμοκρασίες, που αναπτύσσονται στην ψυχούλα σου και στο μυαλό σου, οι οποίες κάπως πρέπει να εκτονωθούν. Εγώ σαμπόταρα τον εαυτό μου στη αρχή, ήμουνα πάρα πολύ ψεύτης, ήμουνα πολύ ενοχικός, έλεγα ψέματα, ότι χτύπησα με το ποδήλατο ή ότι έπεσα κάτω», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης στην εκπομπή Πάμε Δανάη.