Εύη Βατίδου: «Λέει δημόσια ψέματα, είναι αδιανόητο...» - Το νέο ξέσπασμα κατά της Κατερίνας Καινούργιου

Πυρ και μανία η Εύη Βατίδου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Εύη Βατίδου: «Λέει δημόσια ψέματα, είναι αδιανόητο...» - Το νέο ξέσπασμα κατά της Κατερίνας Καινούργιου

Μία νέα ανάρτηση δημοσίευσε η Εύη Βατίδου το βράδυ της Παρασκευής 19/1, όπου ξεσπά ξανά κατά της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής Super Κατερίνα , με αφρομή τα σχόλια της παρουσιάστριας για τις δηλώσεις της σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Υπνεθυμίζουμε ότι η Εύη Βατίδου, είχε αναρτήσει και πριν λίγες ημέρες ένα βίντεο στο οποίο θέλησε να απαντήσει σε όλη την ομάδα της εκπομπής για τα όσα σχολίασαν σχετικά με την συνέντευξη που είχε δώσει, ξεκαθαρίζοντας την θέση της.

«Τι ακριβώς έκαναν δεν έχω καταλάβει... οι γονείς, όχι αυτοί που έχουν πεθάνει και το πήραν τα ιδρύματα επειδή αιτία θανάτου, αυτοί που το δώσαν το παιδί τι το έκαναν; Δεν το παράτησαν; Τι το έκαναν; Σε ενοχλεί; Την ενοχλεί. Δε ξέρω γιατί την ενοχλεί. Μάλιστα όχι μόνο την ενοχλεί αλλά είναι πάρα πολύ ντροπιαστικό, πάρα πολύ ντροπιαστικό. Πάμε να δούμε τι είπε ο Γρηγόρης και τι είπε και ο Αντρέας, γιατί δεν αντέδρασαν καθόλου. Μάλλον ο Μικρούτσικος αντέδρασε κάπως.. κάπως περίεργα τα είπε. Για να ακούσουμε λίγο, για να δούμε...» είπε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Το νέο ξέσπασμα της κατά της Κατερίνας Καινούργιου

«Η εκπομπή της Κατερίνας Kαινούργιου, με πρωταγωνίστρια την ίδια συνεχίζει στις 17/1 να επιμένει ότι εγώ μίλησα για “πεταμένα παιδιά”. Σήμερα έχουμε κάτι άλλο όμως. Για δείτε το σας παρακαλώ», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου δείχνοντας το μικρό απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ψεύδεται κιόλας, λέει δημόσια ψέματα, είναι αδιανόητο. Είναι πρωταγωνίστρια της εκπομπής και το παίρνει όλο επάνω της. Επιμένει να απαντήσω γιατί είπα για πεταμένα παιδιά. Ήμαρτον πια. Δεν πειράζει όμως, γιατί όπως είπατε και στη συνέχεια της εκπομπής, ότι δεν καταλαβαίνετε τι λέω, θα το καταλάβετε έτσι μια και καλή. Θα σας τα γράψω, με καλλιγραφία και θα σας τα ταχυδρομήσω κανονικότατα αυτά που έχω να σας πω, μπας και τα καταλάβετε» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε εδώ το βίντεο: