Σίσσυ Χρηστίδου: « Εγώ τώρα νιώθω μουδιασμένη...» - Η έντονη ενόχλησή της για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Η διαφωνία με την Νίκο Συρίγο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: « Εγώ τώρα νιώθω μουδιασμένη...» - Η έντονη ενόχλησή της για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στις τηλεοπτικές κάμερες, χαρακτηρίζοντας γελοία την δουλειά των δημοσιογράφων, με τους παρουσιαστές να εκφράζουν την έντονη ενόχλησή τους (δείτε εδώ τι είπε η Μπέτυ Μαγγίρα).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Νταλάρας είχε αναφέρει: «Να ρωτήσω κάτι. Αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε; Όταν έρθει η ώρα θα απαντήσω εγώ με τον δικό μου τρόπο, αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Είναι λίγο ντροπή σας εσάς. Τα κανάλια που δουλεύετε σας εκμεταλλεύονται. Η χώρα δε θα πάει έτσι μπροστά....» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Η τοποθέτηση της Σίσσυς Χρηστίδου και η διαφωνία με τον Νίκο Συρίγο

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να εκφράσει και εκείνη με την σειρά της την άποψή της μέσα από την εκπομπή της Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί του Σαββάτου 20/1. Από την πλευρά του ωστόσο, ο συνεργάτης της Νίκος Συρίγος, ο οποίος πήρε και την πολυσυζητημένη συνέντευξη από τον τραγουδιστή, (δείτε εδώ), δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το ζήτημα, με αποτέλεσμα να έρθει σε αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια.

«Είναι από τις φορές που δε ξέρεις τι να πεις. Όταν αυτό γίνεται από ανθρώπους που είναι ιστορία για την ελληνική μουσική, και τους σέβεσαι, δε ξέρεις τι να πεις. Εγώ τώρα νιώθω μουδιασμένη. Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες σε νέα παιδιά…» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Νίκος Συρίγος αρνήθηκε να πάρει θέση λέγοντας πως στεναχωριέται που έβαλε τον Γιώργο Νταλάρα σε αυτή τη διαδικασία. «Έχετε την άποψή σας. Εγώ είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστώ τον κλάδο μας…»

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες σπόντες του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων: «Μπράβο συνεχίστε αυτό που κάνετε θα χαίρονται οι δικοί σας...»

Γιώργος Καπουτζίδης για δηλώσεις Νταλάρα: «Το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι δυστυχώς χαμηλό»

Νίκος Συρίγος: «Ξέρω τι είπε, θα τα πούμε στη σύσκεψη...» - Η απάντησή του στις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου: «Το βρήκα γενναίο! Πολλές φορές την έχω ακούσει να...» - Το σχόλιο για την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού μετά τον σάλο με τον Γιώργο Νταλάρα

Γιώργος Νταλάρας: Η ηλικία, η καταγωγή, η σύζυγός του και ο κρυφός γάμος της κούκλας κόρης του!

Η Ναταλία Γερμανού στηρίζει ξανά τον Γιώργο Νταλάρα: «Αξίζει παραπάνω σεβασμό...»

Νίκος Μπογιόπουλος για την έκρηξη του Νταλάρα: «Βρέθηκε απέναντι στις κρεατομηχανές! Εύγε, στο Γιώργο»

Νίκος Συρίγος: «Φυσικά και περίμενα ότι θα γίνει θόρυβος με αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας...» - Το αιχμηρό σχολίο για τις δηλώσεις του τραγουδιστή

Σίσσυ Χρηστίδου: «Κάθε χρόνος που περνάει πάντα μένει η άδεια θέση στο τραπέζι...» - Η εξομολόγηση για το θάνατο που την έχει στιγματίσει