Βίκυ Καγιά: «Πρέπει να κάναμε κάτι πολύ καλό για να αξίζουμε έναν Ήλιο σαν εσένα...» - Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της

Χρόνια Πολλά Κάρολε!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: «Πρέπει να κάναμε κάτι πολύ καλό για να αξίζουμε έναν Ήλιο σαν εσένα...» - Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε το Σάββατο 20/1, η Βίκυ Καγιά, προκειμένου να ευχηθεί στον μικρό της γιο Κάρολο, για τα 6α γενέθλιά του. Η γνωστή παρουσιάστρια - μοντέλο, εκτός από πολύ σωστή επαγγελματίας, είναι και μία πολύ γλυκιά μανούλα, η οποία περνά αρκετό από τον χρόνο της με τα παιδιά της.

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Βίκυ Καγιά, είχε προχωρήσει σε μία βαθιά εξομολόγηση, σχετικά με τη μητρότητα, έναν ρόλο που η ίδια αποφάσισε να αποκτήσει το 2015 φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της, Μπιάνκα - Αλεξάνδρα, γεννώντας επίσης το 2018 τον γιο της Κάρολο - Ηλία (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για τα γενέθλια του γιού της

Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες, με τρυφερές στιγμές με τον γιο της, προκειμένου να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. «Πρέπει να κάναμε κάτι πολύ καλό για να αξίζουμε έναν Ήλιο σαν εσένα! Χαρούμενα 6α γενέθλια μεγάλε! Σε αγαπάμε ως το άπειρο!» έγραψε η παρουσιάστρια στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε εδώ:

Οι δηλώσεις της στο πάρτυ του Madwalk

«Είναι ωραία που είμαι εκτός τηλεόρασης. Τώρα που δεν κάνω τηλεόραση μαγειρεύω, πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο και φοράω φούτερ με κολάν. Δεν βάφω τα μαλλιά μου», ανέφερε αρχικά για την ζωή της τώρα που δεν έχει υποχρεώσεις στην τηλεόραση.

Σχετικά με το τέλος της συνεργασία της με το STAR και το show μόδας που παρουσίαζε, είπε: «Έχω κλείσει τον κύκλο Shopping Star. Το πένθησα. Το βλέπω. Υπάρχουν πλάνα τηλεοπτικά και για σήριαλ. Θέλω να μείνω όλο το χρόνο εκτός τηλεόρασης. Μετά από 5 μήνες εκτός, τώρα αρχίζω και ηρεμώ και βγάζω την ένταση».

Σχετικά με την πρώην συνεργάτιδα της (δείτε ποιες ήταν οι σχέσεις τους μέχρι πρόσφατα), απάντησε εντελώς ανοιχτά: «Έχω κλείσει το κεφάλαιο Ζενεβιέβ και το μπλοκ που της έκαναν είναι παλιό. Είναι παλιά νέα δεν ξέρω γιατί τα συζητάμε. Δεν κάνω συχνά unfollow και μπλοκ. Κάνω όσους δεν έχω πια σχέση και μιλούν άσχημα για εμένα».