Σάσα Μπάστα: «Θα ξαναβρεθούμε μια μέρα...» - Το συγκινητικό αντίο της τραγουδίστριας στον Χάρη Κωστόπουλο

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σάσα Μπάστα: «Θα ξαναβρεθούμε μια μέρα...» - Το συγκινητικό αντίο της τραγουδίστριας στον Χάρη Κωστόπουλο

Το δικό της αντίο, είπε η Σάσα Μπάστα το μεσημέρι του Σαββάτου 20/1, στον Χάρη Κωστόπουλο, μέσα από ανάρτησή της στα social media. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από την ζωή σήμερα, σε ηλικία 60 ετών μετά από μία σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η ανάρτηση της Σάσας Μπάστα για τον Χάρη Κωστόπουλο

Ο χαμός του Χάρη Κωστόπουλου σκόρπισε θλίψη στην ελληνική showbiz (δείτε εδώ τι είπε η Ελένη Χατζίδου). Η Σάσα Μπάστα λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τον τραγουδιστή από την περίοδο που συνεργαζόταν, για να του πει το τελευταίο αντίο.

"Θα ξανά βρεθούμε μια μέρα… !!!
κ τότε όλα τα βραδιά κ όλα τ άστρα κ όλα τα τραγούδια θα είναι δικά μας…όπως κάναμε πάντα…
Δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ όσα έκανες για μένα…
Βιβη μου…Χρήστο μου…Ραφαηλ…Δημήτρη …
Τα θερμά μου συλλυπητήρια …ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" έγραψε η τραγουδίστρια στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε εδώ:

Η τελευταία συνέντευξη του Χάρη Κωστόπουλου

Ο Χάρης Κωστόπουλος είχε δώσει την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2022, στην κάμερα της πρωινής εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, στο κανάλι του Open.

«Έχει τύχει να με βρίσει επάνω στην πίστα ένας θαμώνας, τον έβρισα κι εγώ. Γίνονται πολλά με το ποτό. Είμαι παντρεμένος 34-35 χρόνια. Πρέπει να δώσεις δικαιώματα για να γίνουν πράγματα, στο θέμα της οικογένειας υπήρχε πάντα ένας τοίχος. Μου είχε τύχει να έρθει κοπέλα στο καμαρίνι, έβγαλε το εσώρουχό της και μου ζήτησε να της υπογράψω εκεί πάνω. Και η σύζυγός μου ήταν μέσα στο καμαρίνι»

«Όταν πηγαίνω σε ένα μαγαζί και είμαι το πρώτο όνομα, επειδή έχω τα περισσότερα σουξέ, δεν θα μειώσω τον δεύτερο. Θα τον έχω ισάξια μαζί μου, ίδιο μέγεθος φωτογραφία. Έχω χαλάσει σχήμα πριν ξεκινήσει, γιατί το άλλο όνομα μου είχε πει πώς θα βγαίνω και τι θα λέω. Του είπα: χάρηκα πολύ, σ’ αγαπώ σ’ εκτιμώ αλλά φεύγω» πρόσθεσε.

«Από τους νέους τραγουδιστές πιστεύω πολύ τον Νίκο Βέρτη, θα έχει διάρκεια. Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλός. Ο Αργυρός είναι καλός τραγουδιστής απλώς πρέπει να κλείσει λίγο τα αυτιά του, να μην ακούει τόσο πολύ τον Αντώνη Ρέμο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χάρης Κωστόπουλος στην τελευταία του συνέντευξη.

Δείτε εδώ το βίντεο: