«Είναι δυνατόν να φέρεις τον θείο σου στο ρεπορτάζ για να πει καλά λόγια;» - Το επικό σκηνικό στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση"

«Καλός ο Μάνεσης… κι εσείς πολύ καλή είστε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι δυνατόν να φέρεις τον θείο σου στο ρεπορτάζ για να πει καλά λόγια;» - Το επικό σκηνικό στην εκπομπή

Ένα επικό σκηνικό διαδραματίστηκε το πρωί του Σαββάτου 20/1, στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση. Η δημοσιογράφος Μαριλένα Μπάμπου συνομίλησε με τους κατοίκους του Βόλου, στην Ερμού, οι οποίοι βγήκαν να κάνουν τα ψώνια τους. Ένας κύριος λοιπόν, θέλησε να μιλήσει στην κάμερα, με την συνέχεια να είναι απολαυστική.

Το επικό σκηνικό στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση

«Καλημέρα, τι κάνετε; Κάθε μέρα βγαίνουμε βόλτα εμείς... Α στον Μάνεση… τι κάνετε; Καλός ο Μάνεσης… κι εσείς πολύ καλή είστε. Να είστε καλά, καλή χρονιά με υγεία» είπε ο κύριος με την δημοσιογράφο να ξεσπά στα γέλια.

Δείτε επίσης: Νίκος Μάνεσης: «Θα σε κάνω φαλακρή Μενεγάκη» - Χαμός στο πλατό του ALPHA! Έβαλαν μουσική και ξεκίνησαν να χορεύουν οι συνεργάτες του

«Μα είναι δυνατόν να φέρεις τον θείο σου στο ρεπορτάζ για να πει καλά λόγια;», σχολίασε με χιούμορ ο Νίκος Μάνεσης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης

«Τα μόνο σχόλια που θέλω να κάνω είναι πρώτον 7-8 χρόνια το ίδιο μηχανάκι και όχι διετία; Το αφήνω στην άκρη! Δεύτερον, αν είμαι απατεώνας λέω ότι κάθε φορά βλέπουν 8 άτομα. Τρίτον, ποιος θα καθίσει και θα πατά αυτά τα κουμπιά; Θέλει και λίγο manual, είναι και πιτσιρίκια.

Τώρα αγαπητοί μου φίλοι εσείς που γράφετε, πήρατε απάντηση γιατί εμφανίζονται παιδάκια 4-5 ετών στις 3 τα ξημερώματα να βλέπουν τηλεμάρκετινγκ; Το καταλάβατε; Καταλάβατε για ποιο λόγο το πρωί 40χρονοι εμφανίζονται να βλέπουν cartoon προσχολικής ηλικίας; Έχει παραδεχθεί και η ίδια η Nielsen ότι το σύστημα έχει απαρχαιωθεί.

Υπάρχει κι ένα άλλο κομμάτι γιατί εξαφανίζονται εκατομμύρια τηλεθεατών και πηγαίνουν ποιος ξέρει που. Το αποκάλυψε όχι ο Alpha, αλλά ένα άλλο κανάλι. Εκεί είναι άλλη η επιστήμη που μπορεί να το ερευνήσει γιατί υπάρχει ένας υποδοχέας, ένα λογισμικό. Εκεί δεν ξέρουμε τι μπορεί ακριβώς να γίνεται. Όλα στο φως. Αν χρειαστεί να επανέλθουμε με κάτι καινούριο και βρούμε κι άλλον με μηχανάκι της AGB. Έχουμε τηλεθεατές, οι οποίοι επικοινωνούν. Πάρα πολύ απλά.

7 χρόνια να το έχει και να επαφίεται στον αν είναι τίμιος ή όχι; Αν εγώ εντοπίσω 5-10 άτομα έχω λεφτά και πω πάρτε ένα χιλιαρικάκι ανά μήνα και θα βλέπεις National και θα σε τσεκάρω. Στην περίοδο του ψηφιακού πολιτισμού έχουμε αυτό το πράγμα. Δείτε και τα λογισμικά σας. Πρέπει να παρέμβει η πολιτεία γιατί ό,τι δουλειά κάνουμε εξαρτάται από αυτό μηχανάκι. Η πολιτεία έχει ανεξάρτητες αρχές που θα πρέπει να παρέμβουν. Εξακολουθούν να χάνονται τηλεθεατές και χάνονταν τα τελευταία χρόνια;» πρόσθεσε ο Νίκος Μάνεσης.