Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Με τι καρδιά να σ' αποχαιρετήσω, αδερφέ μου λατρεμένε...» - Σπαρακτικό το "αντίο" του στον Χάρη Κωστόπουλο

«Αθάνατος αγοράκι μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO /  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Τον αγαπημένο του φίλο, Χάρη Κωστόπουλο, αποχαιρέτησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος το Σάββατο 20/1, μέσα από μία ανάρτησή του στα social media. Υπενθυμίζουμε ότι, ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι έλληνες που θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο, μέσα από αναρτήσεις τους στον αγαπημένο τους φίλο και συνεργάτη. Μία από αυτούς ήταν και η Σάσα Μπάστα η οποία δημοσίευσε στο προφίλ της μία φωτογραφία από την περίοδο που συνεργαζόταν με τον τραγουδιστή (δείτε εδώ).

Η ανάρτησή του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τον Χάρη Χριστόπουλο

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τον Χάρη Κωστόπουλο προκειμένου να τον αποχαιρετήσει, ενώ στην λεζάντα της ανάρτησης τα λόγια του για τον αγαπημένο του φίλο ήταν άκρως συγκινητικά.

«Με τί καρδιά να σ' αποχαιρετήσω. Αδερφέ μου λατρεμένε φωτεινέ άνθρωπε. Καλή αντάμωση Χάρη μου. Μοναδικέ μου. Ευγνώμων ως το τέλος μου για όσα περάσαμε μαζί και για την αγάπη που μου πρόσφερες σέ όλη την πορεία της ζωής μας . Αθάνατος αγοράκι μου»

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Η ανάρτηση της οικογένειας για τον θάνατό του

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.

Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.
Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή», έγραψε η οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.