Μπέτυ Μαγγίρα: «Ο θύτης αναγνωρίζει πολύ εύκολα το θύμα...» - Η εξομολόγηση για την ψυχολογική πίεση που βίωνε η κόρη της στο σχολείο

«Σαν μάνα προσπάθησα να την θωρακίσω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Μπέτυ Μαγγίρα, το πρωί του Σαββάτου 20/1, με αφορμή την αποκάλυψη της Μαριάντα Πιερίδη στον Νίκο Ευαγγελάτο και στην εκπομπή Live News , για το περιστατικό bullying, που βίωσε ο γιος της στο σχολείο.

Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, δεν μπορώ να το θέσω διαφορετικά. Όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις από την πρώτη δημοτικού, μιλάμε για τέσσερα χρόνια τώρα και δεν έχει αντιμετωπιστεί όπως θα έπρεπε, θεωρώ, από το σχολείο ή μπορεί το σχολείο να μην μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω, δικαίως αναρωτήθηκα και ήθελα να μάθω κι από άλλους γονείς πώς αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα...» (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωσή της).

Η εξομολόγηση της Μπέτυς Μαγγίρα για την κόρη της

Η Μπέτυ Μαγγίρα λοιπόν, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της I love ΣουΚου, ότι η κόρη της δεχόταν για αρκετό χρονικό διάστημα συναισθηματική πίεση από συμμαθήτριά της, η οποία ήθελε να κάνουν παρέα, ενώ εκείνη δεν το επιθυμούσε.

«Εγώ είχα γίνει έξαλλη που στην κόρη μου τη μεγάλη, μια συμμαθήτριά της την καταπίεζε ψυχολογικά να κάνουν παρέα. Την έφερνε σε τόσο δύσκολη θέση που το παιδάκι ερχόταν στο σπίτι και έκλαιγε. Κι έπρεπε εγώ να βρω τρόπους να το αντιμετωπίσει, κι επειδή ήταν ντροπαλή και δεν ήθελε να την προσβάλλει, την πίεζε ακόμα περισσότερο. Ο θύτης αναγνωρίζει πολύ εύκολα το θύμα.

Εννοείται ότι σαν μάνα προσπάθησα να την θωρακίσω, να της δώσω αυτοπεποίθηση να το αντιμετωπίσει μόνη της το θέμα, να καταλάβει ότι αυτούς που δε γουστάρουμε, τους τοξικούς που μας πλησιάζουν και δε τους θέλουμε να τους κάνουμε στην άκρη. Δεν είναι εύκολο αυτό για ένα παιδί που πάει στο Δημοτικό, να το καταλάβει και να περιμένεις να το κάνει» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε εδώ το βίντεο: