Σταύρος Σβήγκος: «Είναι ντροπή και όχι φίλε, δεν είσαι δημοσιογράφος...» - Ξεσπά για τα δημοσιεύματα για την οικονομική του κατάσταση

«Δε σέβονται τον συνάνθρωπό τους...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σχετικά με την οικονομική του κατάσταση, μετά τις δηλώσεις του στην εκπομπή Στούντιο 4, μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος, το πρωί του Σαββάτου 20/1, στην κάμερα του Καλύτερα δεν Γίνεται. Ο ηθοποιός, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή της ΕΡΤ, είχε αναφερθεί την αβεβαιότητα του επαγγέλματος, αλλά και τους τρόπους που την αντιμετωπίζει. «Μπορείς να κάνεις μία μεγάλη επιτυχία και να είναι μόνο για ένα χρόνο. Γενικά νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να νιώσει οικονομική ασφάλεια στη χώρα που ζούμε. Δεν είμαστε στη Γαλλία, που αν μείνω άνεργος σαν ηθοποιός, για τον υπόλοιπο χρόνο θα με πληρώνει το κράτος το συμβόλαιο που είχα πέρσι μέχρι να βρω δουλειά...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Οι δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου

«Έχω πολλά νεύρα με αυτό είναι η αλήθεια. Είναι η πρώτη φορά που εκνευρίστηκα. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι ντροπής πράγματα, κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Βρίσκουν τίτλο με αγκίστρι για να κάνει κλικ ο κόσμος. Δεν είπα ποτέ μα ποτέ ότι βρίσκομαι σε οικονομική καταστροφή μετά το τέλος του Έρωτα Φυγά, γιατί αυτό γράψανε. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Θα απαντήσω νομικά και αναλόγως.

Είναι ντροπής πράγματα αυτά. Δε σέβονται τον συνάνθρωπό τους. Ξύπνησα την επόμενη μέρα το πρωί και είδα στο κινητό μου πολλά μηνύματα, και ευχαριστώ πάρα πολύ αλήθεια και τους φίλους μου και άγνωστο κόσμο – που με ρώταγαν αν θέλω βοήθεια. Και ρωτάω, αυτός που έγραψε αυτό το πράγμα, γιατί δε το γράφει για έναν άνθρωπο που είναι στον δρόμο και θέλει βοήθεια. Είναι ντροπή και όχι φίλε, δεν είσαι δημοσιογράφος» είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Δείτε εδώ το βίντεο: