Κώστας Τσουρός: «Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια...» - Το αιχμηρό σχόλιο του παρουσιαστή για τον Γιώργο Νταλάρα

«Ποιος τον εκβίασε και πως;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια...» - Το αιχμηρό σχόλιο του παρουσιαστή για τον Γιώργο Νταλάρα

Την άποψή του σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργο Νταλάρα, και την στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους (δείτε εδώ) εξέφρασε ο Κώστας Τσουρός, μέσα από την εκπομπή του Ακόμα δεν Είδες Τίποτα, το πρωί του Σαββάτου 20/1.

Το συγκεκριμένο θέμα, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς παρουσιαστές να έχουν εκφράσει την ενόχλησή τους σχετικά με τα ειρωνικά τους σχόλια στους δημοσιογράφους (δείτε εδώ τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου)

Η τοποθέτηση του Κώστα Τσουρού για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

«Μισό λεπτό, ποιος κρεμάει στα μανταλάκια τον Γιώργο Νταλάρα; Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια με αυτά που είπε. Όταν ένας άνθρωπος που είναι σε αυτό το επίπεδο βγαίνει και κατακρίνει έτσι τα παιδιά που τον περιμένανε για μια δήλωση, αν θέλει, δε του βάλανε το μαχαίρι στον λαιμό. Ποιος τον εκβίασε και πως;

Αν δε θέλει, δεν απαντά και φεύγει μια χαρά ευγενικά. Από εκεί και πέρα εγώ ξέρω ότι έκατσε εκεί 10 λεπτά και λέει όλα αυτά για τα παιδιά. Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια… Έθιξε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα που ενδεχομένως να πρόσβαλλαν κάποιους ανθρώπους. Πόσος φορές έχει δώσει συναυλία, ή έχει δουλέψει κάπου και έχουν πει συνάδελφοι να πάνε, και αρνείται; Πάντα λέγανε ότι δε κάνει δηλώσεις, να τα λέμε όλα… Έχει δώσει προγραμματισμένες συνεντεύξεις, όταν θέλουν οι δημοσιογράφοι να πάνε να μιλήσει για τη δουλειά του, από τις δημόσιες σχέσεις λένε “όχι δε θα κάνει δηλώσεις”.

Είπε επίσης "αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε", εγώ θα πω ότι αν τον προσβάλλει η δουλειά των δημοσιογράφων να ψαχτεί ο ίδιος, γιατί τα παιδιά πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους… Και καταλήγοντας είπε ότι σε λίγο θα ψάχνουν τα σκουπίδια για να βρουν σκουπίδια, αν θεωρεί τις απόψεις του σκουπίδια, υπάρχει θέμα».

Δείτε εδώ το βίντεο: