Βίκυ Κάβουρα: Επιβεβαίωσε το φύλο του μωρού με μία φωτογραφία

Κοριτσάκι ή αγοράκι;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βίκυ Κάβουρα η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον με Γιώργο Τζαβέλλας. Την ευχάριστη είδηση έδωσε στην δημοσιότητα η η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Τρίτη 16/1 μέσα από την εκπομπή της Happy Day.

Η ηθοποιός, η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δημοσίευσε την γυμναστική που κάνει, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να διατηρείται σε φόρμα (δείτε εδώ). Ωστόσο, η ίδια φαίνεται να μην είναι έτοιμη να μιλήσει ακόμα για το χαρμόσυνο γεγονός όπως φάνηκε και από την αντίδρασή της στις τηλεοπτικές κάμερες (δείτε τι είπε).

Η ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα που επιβεβαιώνει το φύλο του μωρού

Πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή Πρωινό Σουσου στο OPEN, αποκαλύφθηκε και το φύλο του μωρού που περιμένει, το οποίο θα είναι... κοριτσάκι! Το απόγευμα του Σαββάτου 20/1, η ίδια η Βίκυ Κάβουρα, δημοσίευσε στο προσωπικό προφίλ στο Instagram, μία φωτογραφία όπου πάνω στο καπάκι του καφέ της έγραφε "μπέμπα". 'Ετσι επιβεβαίωσε και η ίδια ότι περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρης της.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΙΚΥΣ ΚΑΒΟΥΡΑ

Το βίντεο με τη Βίκυ Κάβουρα να χορεύει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Στην παρουσίαση θεατρικού ημερολογίου - λευκώματος ΤΑΣΕΗ 2024 έδωσε το παρόν η Βίκυ Κάβουρα μεταξύ πολλών ηθοποιών. Μέσα από βίντεο, που δημοσιεύτηκε στα social media είδαμε την ίδια να ανεβαίνει στη σκηνή χορεύοντας στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης - γεμάτη νάζι και χαρά!