Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της - Γύρισε την πλάτη της και έφυγε

Δεν της αρέσει να μιλά για την προσωπική της ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της - Γύρισε την πλάτη της και έφυγε

Η εγκυμοσύνη της Βίκυς Κάβουρα αποκαλύφθηκε πριν από λίγα 24ωρα, με την ίδια να κάνει την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στον πέμπτο μήνα της κύησης (δείτε εδώ τον ξέφρενο χορό της στην πίστα). Η ηθοποιός, μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Τζαβέλλα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο δεν φαίνεται έτοιμη να μιλήσει στις κάμερες γι' αυτό.

Ο φακός του Super Κατερίνα την συνάντησε για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της και στο βίντεο που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18/1 στον αέρα, η ίδια φαίνεται πως με το που βλέπει πως την πλησιάζει μαζί με την ρεπόρτερ, ξεκίνησε να απομακρύνεται ευγενικά.

Η πρώτη αντίδραση της Βίκυς Κάβουρα στις κάμερες για την εγκυμοσύνη της

«Εγώ θα πω με το καλό!», της είπε η δημοσιογράφος, με εκείνη να απαντά: «Να' στε καλά! Ευχαριστώ πολύ», να γυρνά την πλάτη της και να φεύγει.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της - Χαμογελαστή στον 5ο μήνα

Το παρελθόν της πριν τον Γιώργο Τζαβέλλα

Το 2023 έκλεισε με το πιο όμορφο δώρο για την γνωστή ηθοποιό, αφού είναι ήδη 5 μηνών έγκυος και ανυπομονεί πως και πως μέσα στο 2024 να κρατήσει στα χέρια της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα (δείτε εδώ το φύλο του μωρού που περιμένει).

Η Βίκυ Κάβουρα γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1988 στην Σπάρτη όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει υποκριτική ενώ παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρα, καθηγήτρια pilates και γυμνάστρια. Ξεκίνησε τις σπουδές της στην δραματική σχολή "Θέατρο των Αλλαγών" και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση έγινε το 2010 με μικρό ρόλο σε ένα επεισόδιο της σειράς Μίλα Μου Βρώμικα. Την ίδια χρονιά ακολούθησε η συμμετοχή της στην ιστορία "Εγκυμοσύνη" της κοινωνικής σειράς του ALPHA, Οικογενειακές ιστορίες.

Το 2011 πήρε τον πρώτο της μεγάλο τηλεοπτικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, μετά από διάφορες οντισιόν, κέρδισε το ρόλο της Έλενας Τσιριγώτη στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Το αμάρτημα της μητρός μου (σκην. Αλέξανδρου Ρήγα), συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, τη Ρένια Λουιζίδου και τον Ορέστη Τζιόβα. Τη σεζόν 2013-2014 εντάχθηκε στο καστ του τρίτου κύκλου της καθημερινής σειράς του MEGA, «Κλεμμένα Όνειρα» (σκην. Δημήτρη Αρβανίτη), υποδυόμενη τη Σόνια Βέργου.

Η Βίκυ Κάβουρα το 2012

Μετά ουσιαστικά άρχισε να χτίζει ένα ισχυρό βιογραφικό κουβαλώντας στις πλάτες της γνωστές τηλεοπτικές σειρές, θεατρικά έργα αλλά και show στην ελληνική τηλεόραση. Τελευταία φορά που την είδαμε στην τηλεόραση ήταν πό τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο του 2020 όπου συμπαρουσίασε και μαζί με τον Κοκλώνη το μουσικό σόου «Just the 2 Of Us» στο OPEN.

Νίκος Οικονομόπουλος

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Νίκος Οικονομόπουλος

Η γνωριμία τους έγινε τον Ιούνιο του 2013 σε μια βραδινή έξοδο. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός θέλησαν από την πρώτη στιγμή να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στον έρωτά τους χωρίς ωστόσο να κρύβονται. Δειλά δειλά ξεκίνησαν να κάνουν και τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ ήταν σχεδόν αχώριστοι.

Μετά από 1,5 χρόνο, ωστόσο, κι ενώ όλοι πίστευαν πως το ζευγάρι αυτό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έγινε γνωστός ο χωρισμός τους. «Δεν είμαστε 15 χρόνων που είπαμε “τα φτιάξαμε” και μετά “τώρα τα χαλάμε”. Εννοείται πως δεν μπορείς να χωρίσεις με έναν άνθρωπο, με τον οποίο αγαπήθηκες πολύ, από τη μία μέρα στην άλλη. Το προσπαθείς, το εξετάζεις και αν δεν είναι κατάλληλο το έδαφος, παίρνεις αποστάσεις και βλέπεις πώς εξελίσσεται η κατάσταση. Αλήθεια θέλω να είναι καλά. Τον σκέφτομαι, τον νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά. Μερικές φορές ο χωρισμός χρειάζεται, ώστε να πάρεις απόσταση από τα πράγματα και να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς συμβαίνει», είχε εξομολογηθεί τότε η ηθοποιός στο περιοδικό People.

Γιώργος Βίγγος

Η Βίκυ Κάβουρα κι ο Γιώργος Βίγγος

Η σχέση αυτή δεν κράτησε ούτε ένα χρόνο, αφού πάνω στο 8μηνο έγινε γνωστό πως οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε βραδινές τους εξόδους καθώς και στη Μύκονο όπου είχαν κάνει διακοπές το καλοκαίρι του 2019.

«Χώρισα μάλλον γιατί δεν ήμουν ευτυχισμένη; Ξέρεις πολύ καλά ότι καμία γυναίκα δεν χωρίζει, αν δεν της φταίει κάτι πολύ σημαντικό. Καμία γυναίκα δεν φεύγει από μόνη της. Νομίζω το ίδιο πονάει, τι σημασία έχει ποιος το έκανε, ποιος χωρίζει ποιον; Σημασία έχει ότι το διάστημα πριν χωρίσεις, που λες “ωχ δεν λειτουργεί”, αυτό πονάει» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός μετά τον χωρισμό σε τηλεοπτική εκπομπή.

Και φτάνοντας στο τώρα, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Τζαβέλλα κι αυτό είναι αρκετό!