Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της - Χαμογελαστή στον 5ο μήνα

Σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βίκυ Κάβουρα, καθώς εδώ και πέντε μήνες είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Εκείνη και ο σύντροφός της, Γιώργος Τζαβέλας διαφύλλαξαν όλους αυτούς τους μήνες την είδηση, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας 15/1 η εγκυμονούσα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Αφού λοιπόν ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ευχάριστα νέα την Τρίτη 16/1 η ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Mπορεί η Βίκυ Κάβουρα να μη μας έδειξε την κοιλίτσα της, ωστόσο χαμογέλασε στην κάμερα.

Και μιας και έχει διαρρεύσει και το φύλο του μωρού, που είναι κοριτσάκι βλέπουμε την εγκυμονούσα να φοράει μια ροζ μάλλινη ζακέτα, την οποία εμείς δε θεωρήσαμε καθόλου τυχαία επιλογή!

Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυ Κάβουρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

«Καλημέρα», έγραψε η Βίκυ Κάβουρα.

Βίκυ Κάβουρα - εγκυμοσύνη - Πρώτη ανάρτηση

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την 5 μηνών κοιλίτσα της

Την ευχάριστη ανακοίνωση για την Κάβουρα έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Τρίτη 16/1 στον αέρα του Happy Day στον ALPHA, καθώς στις 15/1 την συνάντησε στην εκδήλωση για το Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος, και η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν κρυβόταν.

Η ηθοποιός η οποία διανύει τον 5ο μήνα της κύησης θα γίνει για πρώτη φορά μαμά, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, καθώς ήδη έχει ένα παιδάκι από πρώην σύζυγό του. Δείτε επίσης εδώ ποια είναι η πρώην σύντροφός του.

Η Σταματίνα πήρε το "πράσινο φως" για να το ανακοινώσει δημόσια, αφού έχει περάσει το κρίσιμο τρίμηνο και πλέον δεν το κρύβει, αφού πηγαίνει σε κοσμικές εκδηλώσεις χωρίς να καλύπτει την κοιλίτσα της που μπορεί να μην έχει μεγαλώσει πολύ, ωστόσο δεν μπορεί να κρυφτεί - δείτε εδώ ποιο είναι το φύλο του μωρού της!