Αφροδίτη Λιάντου: «Μας βάλανε σε ένα σπίτι που ήμασταν μόνοι μας...» - Αποκάλυψε πως έγινε ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

«Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε να μένουμε μαζί…»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αφροδίτη Λιάντου: «Μας βάλανε σε ένα σπίτι που ήμασταν μόνοι μας...» - Αποκάλυψε πως έγινε ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Καλεσμένη στην εκπομπή Δύο στις 10 βρέθηκε η Αφροδίτη Λιάντου το πρωί του Σαββάτου 20/1. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την σύγκριση με την μητέρα της Εβελίνα Παπούλια ενώ αποκάλυψε πως έγιναν ζευγάρι με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Σε προηγούμενη της συνέντευξη, η ηθοποιός, σχετικά με την μητέρα της είχε αναφέρει: «Η μητέρα μου ήθελε να γίνω κάτι τελείως διαφορετικό από ηθοποιός. Ήθελε να γίνω φυσικός, κάτι εκτός του επαγγέλματος. Είχα κλίση, ήμουν καλή αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχα ονειρευτεί να γίνω φυσικός ή κάτι τέτοιο. Όταν ήμουν γύρω στα 13 της έφερα πολύ κακούς βαθμούς στο σχολείο και μου είπε “Πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις στη ζωή σου”. Αν θες να κάνεις κάτι που δεν έχει σχέση με το σχολείο, μου αρκεί να περνάς τις τάξεις....» (δείτε εδώ ολόκληρες τις δηλώσεις της).

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Λιάντου για τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

«Με βάζουν οι άλλοι σε αυτήν τη ζυγαριά, αλλά επειδή δεν έχω μεγαλώσει έτσι από τη μητέρα μου δεν το αντιλαμβάνομαι, όπως ίσως κάποιος άλλος που θα είχε πολύ έντονο πρόβλημα με αυτό επειδή ο γονιός του θα ήταν γνωστός. Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο πολύ γιατί τη θαυμάζω και θα μου άρεσε αν της μοιάσω έστω και σε λίγα πράγματα από αυτά που έχει, οπότε δεν το βλέπω έτσι», είπε η Αφροδίτη Λιάντου για την σύγκριση με την μητέρα της.

Στην ερώτηση για το πώς έγιναν ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη απάντησε: «Κολλήσαμε covid και μας βάλανε να μείνουμε μαζί για να μην κολλήσουμε και τους άλλους στο γύρισμα. Μας βάλανε σε ένα σπίτι που ήμασταν μόνοι μας και μετά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε να μένουμε μαζί…»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα τρυφερά λόγια του Αλέξανδρου Σκουρλέτη για την Αφροδίτη Λιάντου

«Ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές. Νιώθω ευγνώμων για τις σκηνές και τις στιγμές που ζήσαμε μαζί με την Αφροδίτη στη Γη της Ελιάς. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα ξανασυνεργαστούμε. Δεν ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον, όταν έχουμε σκηνές με άλλους, είναι μέρος της δουλειάς μας.Όταν είσαι καλά με τον άνθρωπο σου και έχεις μία υγιή σχέση, δεν ζηλεύεις»

«Δεν είναι πολύ έντονη η παρουσία των παπαράτσι στη ζωή μας, αλλά ξαφνιάζομαι που βλέπω φωτογραφίες μας με την Αφροδίτη. Ζητάω συμβουλές από την μητέρα της κοπέλας μου και είναι πολύ χρήσιμες και σημαντικές και τις περισσότερες φορές τις χρειάζομαι», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Μικρός ήθελα να γίνω πυροσβέστης και πιλότος. Έχω δουλέψει σε μεταφορική, σε καφέ και ταξιθέτης σε θέατρο. Έχω πάντα μαζί μου το φυλακτό της γιαγιάς μου για γούρι. Η κοινότητα των Ρομά με στηρίζει και όταν με βλέπουν με φωνάζουν με το όνομά μου».

Δείτε εδώ το βίντεο: