Το Ναυάγιο 21/1: Η Ειρήνη δέχεται τον γάμο με τον Ιπποκράτη - Σοκαρισμένη με το προσδόκιμο ζωής του πατέρα της

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο 21/1: Η Ειρήνη δέχεται τον γάμο με τον Ιπποκράτη - Σοκαρισμένη με το προσδόκιμο ζωής του πατέρα της

Απόψε 21/1 αναμένεται να προβληθεί νέο επεισόδιο για τη σειρά Το Ναυάγιο και οι εξελίξεις θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Ειδικότερα, η Ειρήνη περνάει έναν εφιάλτη καθώς προσπαθεί να βρει τρόπο να σώσει τη ζωή του πατέρα της.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό - Η Στέλλα πυροβολεί τον Μάριο

Οι σημερινές 21/1 εξελίξεις για το Ναυάγιο

Επεισόδιο 48

Ο Δημήτρης παραμένει μουδιασμένος και μόνο στη σκέψη πως η Θοδώρα μπορεί να είναι κόρη του, ωστόσο έχει ένα ακόμα πρόβλημα να λύσει και αυτό είναι η εμμονή της Λίνας να ασχοληθεί με την υποκριτική. Παίρνει τον Στέφανο που θέλει διακαώς να κάνει γαμπρό του και πηγαίνουν στην Αθήνα, όχι μόνο για να την κάνουν να ασχοληθεί στο μέλλον αποκλειστικά και μόνο με τη σχολή της, αλλά και για να ορίσουν την ημερομηνία του γάμου τους. Ο Στέφανος που δεν μπορεί να πει όχι στον άντρα που στέκεται απέναντί του, τον ακολουθεί αναγκαστικά, ενώ προσπαθεί να βρει τρόπους να ενημερώσει στα κρυφά τη Λίνα για την ξαφνική τους επίσκεψη. Ομως δεν τα καταφέρνει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν της χτυπήσουν την πόρτα του σπιτιού, μέσα να είναι μαζί με τον Μάκη.

Ο τελευταίος θα κλονιστεί όταν βρεθεί στον ίδιο χώρο μαζί με την αγαπημένη του, τον Δημήτρη και τον Στέφανο καθώς μια αλήθεια που αγνοούσε θα βγει στο φως. «Λίνα, ποιος είναι ο κύριος;», θα ρωτήσει ο πατέρας της και πριν προλάβει καν να απαντήσει, θα συνεχίσει: «Δεν νομίζεις πως οφείλεις εξηγήσεις στον αρραβωνιαστικό σου για την παρουσία του;».

Ο Μάκης δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του. Ζητάει συγγνώμη και εξαφανίζεται. Ο Στέφανος που έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, αισθάνεται πολύ άσχημα, ωστόσο ο Δημήτρης συνεχίζει να ζητά εξηγήσεις από την κόρη του. «Δεν μας είπες τελικά ποιος ήταν ο νεαρός». Η Λίνα, με κομμένα πλέον τα φτερά, του εξηγεί πως ήταν ένας συμφοιτητής της και οδηγεί την κουβέντα αλλού για να κερδίσει χρόνο.

Η Ειρήνη ψάχνει να βρει τρόπο να σώσει τη ζωή του πατέρα της, αλλά τα νέα δεν είναι ελπιδοφόρα. Η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη επιβαρυμένη και οι γιατροί δεν του δίνουν μεγάλο προσδόκιμο. Το μόνο λοιπόν που της μένει να κάνει είναι να είναι κοντά του στις τελευταίες του στιγμές και να τον κάνει να αισθάνεται όμορφα. Ετσι, όταν της κάνει κουβέντα για τον γάμο της με τον Ιπποκράτη, εκείνη δείχνει να είναι για πρώτη φορά θετική, παρόλο που στο μυαλό της έχει τον Πέτρο. «Θέλω να ξέρω, Ειρήνη μου, πως όταν φύγω από τον κόσμο θα είσαι σε ένα σπίτι που θα σε αγαπούν και θα σε προσέχουν. Και στο σπίτι του Ιπποκράτη ξέρω πως θα συμβεί αυτό. Αυτός ο άντρας έχει σοβαρά αισθήματα για εσένα και αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, θα τον αγαπήσεις και εσύ με όλη σου την καρδιά», θα της πει και θα την επηρεάσει. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης Παντελίδης θέλει να σιγουρευτεί ότι η Ειρήνη και η Λίνα δεν θα ξαναμιλήσουν στις εφημερίδες και ξέρει ακριβώς πού να απευθυνθεί για να το πετύχει.

Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον άνθρωπο που πιστεύει ότι σκότωσε τον Κυριάκο και της δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να έρθει σε επαφή μαζί του. Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να επισπεύσει τον γάμο του με την Ειρήνη αλλά τα σχέδιά του τα ακούει ο Αγγελος, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει τον Πέτρο. «Αυτό ήταν λοιπόν, τη χάνω για πάντα. Βρήκα το κορίτσι των ονείρων μου, όμως φαίνεται πως θα το χάσω ξανά για πάντα. Ισως έτσι να έπρεπε να γίνει», θα είναι τα λόγια του στον φίλο του, δείχνοντας έτσι την απογοήτευσή του. Ο Αγγελος θα του πει πως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει, ενώ θα του προτείνει να της αποκαλύψει τα αισθήματά του, παρόλο που εκείνη είναι αποφασισμένη να δώσει την καρδιά της στον αξιωματικό του Λιμενικού.

Δευτέρα 22/1

Επεισόδιο 49

Η Λίνα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μάκη, εκείνος όμως έχει πάρει τις αποφάσεις του. «Δεν μου αρέσουν τα ψέματα και από την αρχή της σχέσης μας σου είχα ζητήσει να είσαι ειλικρινής. Δεν ταιριάζουμε, Λίνα, είμαστε από διαφορετικούς κόσμους φτιαγμένοι. Επρεπε να το είχα καταλάβει από την αρχή», θα της πει και θα της ζητήσει να μην τον ενοχλήσει ποτέ ξανά. Ο Παντελίδης προσπαθεί να πάρει τον Δημήτρη με το μέρος του κάνοντάς του μια δελεαστική πρόταση, βάζοντας όμως και έναν σκληρό όρο: Να μην εμφανιστεί ξανά στα μέσα η κόρη του μιλώντας για το «Φοίνιξ».

Η Ειρήνη ζητάει από τον Ιπποκράτη να επισπεύσουν τον γάμο τους για χάρη του πατέρα της και ενώ εκείνος χαίρεται που πέτυχε τον σκοπό του, η έλλειψη τρυφερότητας όμως από εκείνη βάζει μέσα του τον σπόρο της αμφιβολίας για το αν πρέπει να προχωρήσουν σε αυτόν τον γάμο. «Δώστε της λίγο χρόνο, κύριε Ιπποκράτη. Ολα στη ζωή της έχουν γίνει γρήγορα και αναπάντεχα. Εχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο και σε λίγο καιρό δεν θα έχει ούτε τον πατέρα της στον πλευρό της», του υπενθυμίζει η Δήμητρα και τον ηρεμεί.

Ο Γιώργης και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά και έχουν μια τρυφερή στιγμή που τους κάνει να δουν αλλιώς τη σχέση τους για το μέλλον. Μετά τη γνωριμία της με τον ναύτη που σκότωσε τον άντρα της στο ναυάγιο, η Στέλλα σκέφτεται σοβαρά να πράξει το αδιανόητο. Αναζητά τρόπους για να εκδικηθεί τον Μάριο για τον θάνατο του Κυριάκου με τον πλέον χείριστο τρόπο.