Το Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό - Η Στέλλα πυροβολεί τον Μάριο

«Θα πληρώσεις! Πέταξες έξω από την βάρκα έναν αθώο άντρα!»

Το Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό - Η Στέλλα πυροβολεί τον Μάριο

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς, το Ναυάγιο! Η Στέλλα είναι σίγουρη πως θα ηρεμήσει μόνο αν πληρώσει ο ναύτης που σκότωσε τον Κυριάκο της, με το ίδιο νόμισμα. Και αφού δεν μπορεί να αναθέσει σε κάποιον αυτή τη δουλειά, αναλαμβάνει δράση η ίδια.

Κατάφερε και εντόπισε τον άντρα που σκότωσε τον σύζυγό της, αλλά παρόλο που ο πατέρας της και ο Βασίλης τη συμβουλεύουν να μην κάνει καμία πράξη που θα μετανιώσει, εκείνη έχει ήδη βάλει σε εφαρμογή το ύπουλο σχέδιό της. Έχει προμηθευτεί ένα όπλο, το οποίο και σκοπεύει να αδειάσει πάνω στο σώμα του Μάριου, του ανθρώπου που σκότωσε τον Κυριάκο της. Νομίζει πως μόνο έτσι η ψυχή του θα αναπαυτεί, ωστόσο η ευαίσθητη αλλά κλονισμένη ψυχή της δεν μπορεί να συλλάβει την εξέλιξη που μπορεί να έχει αυτή η πράξη.

Ετσι, καλεί τον Μάριο στο σπίτι λέγοντάς του πως θέλει απλά να μάθει λεπτομέρειες για την τελευταία νύχτα του άντρα της στο «Φοίνιξ». Και εκείνος φυσικά από τη μεριά του δεν μπορεί να σκεφτεί ότι η εγκυμονούσα γυναίκα που έχει απέναντί του έχει άσχημους σκοπούς και μοιραία δέχεται την πρόσκλησή της. «Στέλλα, γιατί τον κάλεσες στο σπίτι σου; Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν θα σου προσφέρει τίποτα η παρουσία του; Μόνο κακό θα σου κάνει. Σε παρακαλώ, συνέχισε τη ζωή σου και βγάλε από το μυαλό σου ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ», θα της πει μεταξύ άλλων ο Βασίλης, ο οποίος δεν θέλει να πιστέψει πως η γυναίκα που έχει αρχίσει να ερωτεύεται, έχει σκοτεινά σχέδια. Ομως η Στέλλα δεν ακούει κανέναν και λίγη ώρα αργότερα ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της στον Μάριο.

Το ναυάγιο: Η Βασίλης «κουκουλώνει» την υπόθεση

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Ο Μάκης χωρίζει την Λίνα - «Απαιτώ να μάθω ποιος είναι αυτός»

Ο Βασίλης από το Ναυάγιο, τη νέα σειρά του Mega

Η Στέλλα δεν καθυστερεί αυτό που έχει στο μυαλό της. Λίγα λεπτά μετά την επίσκεψη του Μάριου, προτάσσει το όπλο απέναντί του και τον απειλεί. «Θα πληρώσεις. Πέταξες έξω από τη βάρκα έναν αθώο άντρα. Απορώ πώς όλο αυτό το διάστημα έχεις το θάρρος και με αντιμετωπίζεις. Δεν σου αξίζει να ζεις. Ο Κυριάκος μου δεν θα σου το έκανε ποτέ αυτό», του λέει με θολωμένο μυαλό.

Στο μεταξύ ο Βασίλης βρίσκεται έξω από το σπίτι της Στέλλας και της φωνάζει να του ανοίξει. «Στέλλαααα, άνοιξέ μου τώρα!», εκείνη όμως, παρόλο που τον ακούει, αδιαφορεί. Τελικά σπάει την πόρτα και τους βρίσκει στο σαλόνι. Ο τρόμος είναι φανερός στα μάτια του Μάριου και για να τους σταματήσει ο Βασίλης μπαίνει ανάμεσά τους. Η Στέλλα όμως που έχει πάρει τις αποφάσεις της πυροβολεί και τελικά τραυματίζει τον μόνο υπεύθυνο για τον θάνατο του Κυριάκου.

Ο Βασίλης βλέπει τον τραυματισμένο άντρα και προσπαθεί να σκεφτεί καθαρά. Αφενός δεν θέλει να χάσει τη ζωή του ο Μάριος, αφετέρου θέλει να προστατεύσει τη γυναίκα που αγαπά. Οπότε αποφασίζει να «κουκουλώσει» την υπόθεση όπως μπορεί. Αρχικά προσφέρει τη βοήθειά του στον τραυματισμένο άντρα και στη συνέχεια του ζητά να μη μιλήσει πουθενά για ό,τι έγινε, ενώ του υπόσχεται πως η Στέλλα δεν θα έρθει ξανά σε επαφή μαζί του. «Είναι ακόμα σε σοκ από τον θάνατο του άντρα της. Δεν το βλέπεις;», θα τον ρωτήσει και θα συνεχίσει: «Ενέργησε εν βρασμώ, μην ξεχνάς πως είναι και έγκυος. Σου υπόσχομαι πως δεν θα την αφήσω να σε ενοχλήσει ξανά, αλλά σε παρακαλώ για την εχεμύθειά σου». Ο Μάριος υπόσχεται πως θα ξεχάσει το περιστατικό και φεύγει γεμάτος τύψεις γι’ αυτό που προκάλεσε στον Κυριάκο.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου