Αποκλειστικό: Σπάνια εμφάνιση για τη Φαίη Σκορδά συνοδευόμενη στα μπουζούκια - Ο άντρας που έσπαγε απανωτά πιάτα στα πόδια της (Βίντεο)

Το διασκέδασε με την ψυχή της!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά δε μας συνηθίζει συχνά σε βραδινές εξόδους μιας και η παρουσιάστρια του Fay's Time έχει δοθεί εξ ολοκλήρου στα δύο παιδιά της και στις απαιτήσεις, που έχει η καθημερινή εκπομπή, που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ.

Τελευταία ωστόσο, φαίνεται πως κάτι έχει αλλάξει για την όμορφη Φαίη, καθώς τη βλέπουμε να κάνει μερικά - πιο συχνά - νυχτοπερπατήματα σε σύγκριση με το παρελθόν. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του Σαββάτου 20/1 η παρουσιάστρια εμφανίστηκε συνοδευόμενη στα μπουζούκια.

Αποκλειστικά λοιπόν σας μεταφέρουμε, πως η Σκορδά έκανε είσοδο στο Eliott στο Κολωνάκι περίπου στις 2 τα ξημερώματα. Το γλέντι μάλιστα άναψε για τα καλά στο μαγαζί, που τραγουδάει ο Άγγελος Διονυσίου με τον συνοδό της να της σπάει απανωτά πιάτα.

Η βραδινή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά και ο άντρας που της έσπαγε πιάτα

Ο λόγος για τον συνεργάτη της εκπομπής της Φαίης, Άγγελο Βουράκη. Ο χαμός μάλιστα έγινε όταν ο Διονυσίου αφιέρωνε κομμάτια στη Σκορδά με τον Βουράκη να σπάει το ένα πιάτο μετά το άλλο (δείτε εδώ την έξοδό τους για φαγητό και το σχόλιο της Φαίης). Να αναφέρουμε εδώ, πως η παρουσιάστρια από τη μεριά της το γλέντησε με την ψυχή της και έδειχνε χαλαρή στην έξοδό της αυτή!

Δεν ήταν η μόνη φορά που διασκέδασαν μαζί

Το βράδυ της Παρασκευής 17/11/ 23 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου στα μπουζούκια και εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου για να διασκεδάσει, να χορέψει και να τραγουδήσει μέχρι το πρωί. Ανάμεσα στο κοινό, όμως, εντοπίστηκε και η Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, η οποία σπάνια πραγματοποιεί τέτοιου είδους εξόδους.

Βρέθηκε εκεί μαζί με τους συνεργάτες της και φωτογραφήθηκε για το youweekly.gr μαζί με τον Άγγελο Βουράκη που βρίσκεται δίπλα της καθημερινά στο Fay's Time, ενώ λίγα τραπέζια πιο δίπλα ήταν και η Σάσα Σταμάτη, που την χαιρέτησε, έμεινε μαζί της για να συζητήσουν και οι δυο τους πόζαραν επίσης στον φακό μας.

Οικονομόπουλος πρεμιέρα μπουζούκια

Σκορδά μπουζούκια

Σκορδά Βουράκης μπουζούκια