Σάκης Τανιμανίδης: Έτοιμος να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά - «Προφανώς και γιος θα μου...»

Περιμένει πως και πως να μεγαλώσει η οικογένειά του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη RealLife και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη με τον παρουσιαστή του Dragons' Den να μιλάει για την πρεμιέρα του show επιχειρηματικότητας (δείτε εδώ τα highlights), τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι με τον ερχομό των δίδυμων κορών τους στον κόσμο είδε τη ζωή τους να αλλάζει σε τεράστιο βαθμό. Προφανώς και οι προκλήσεις του να μεγαλώνεις ταυτόχρονα δύο παιδιά είναι πολλές, οι δύο τους όμως τα βγάζουν μια χαρά εις πέρας.

Η αγάπη του παρουσιαστή για τα παιδιά του δεν κρύβεται, όπως και η ξεκάθαρη επιθυμία του να μεγαλώσει η οικογένειά του. Όπως τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης στη νέα του συνέντευξη θα ήθελε πολύ ένα τρίτο παιδί, ωστόσο είναι λίγο διχασμένος με το φύλο.

Η επιθυμία του Σάκη Τανιμανίδη να αποκτήσει τρίτο παιδί

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σάκης Τανιμανίδης - 3ο παιδί

Το σχόλιο της Μπόμπα στο ενδεχόμενο τρίτης εγκυμοσύνης

Η Μπόμπα έχει παραδεχτεί, πως η ζωή με τα δύο κορίτσια της σε συνδυασμό με το γεγονός, πως μετακινούνται από σπίτι σε σπίτι δεν κάνει σε καμία περίπτωση την καθημερινότητα της οικογένειας πιο εύκολη. Το μόνο όμως, που έχουν να κάνουν και οι 4 τους είναι υπομονή!

Τι και αν θέλει λοιπόν ο Τανιμανίδης και η Μπόμπα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, η περίοδος αυτή δεν είναι τόσο κατάλληλη θα λέγαμε. Σε κάθε περίπτωση, η Χριστίνα απάντησε την Τετάρτη 10/1 σε μια διαδικτυακή πρόβλεψη στο instagram, που τη θέλει έγκυο ξανά.

«Χαχαχ τι προβλέψεις είναι αυτές;», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα - τρίτη εγκυμοσύνη