Γιάννης Νταλιάνης: Πρωτοφανείς αποκαλύψεις για την αντικατάσταση του Κακούρη - «Σε μισή ώρα έπρεπε να πάρω μια απόφαση! Δεν υπήρχε πιθανότητα να συνεχιστεί»

«Ο ίδιος μας έστειλε μήνυμα και είπε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Νταλιάνης: Πρωτοφανείς αποκαλύψεις για την αντικατάσταση του Κακούρη - «Σε  μισή ώρα έπρεπε να πάρω μια απόφαση! Δεν υπήρχε πιθανότητα να συνεχιστεί»

Ο Γιάννης Νταλιάνης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή I love ΣουΚου, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 21/1 με τον ηθοποιό να παραχωρεί μεταξύ άλλων ανοιχτά δηλώσεις για την πρόσφατη αντικατάσταση του Λεωνίδα Κακούρη στη θεατρική παράσταση ''Βασιλιάς Ληρ''.

Μέχρι να τοποθετηθεί το Εθνικό Θέατρο, ο Κακούρης και ο Νταλιάνης για όλη αυτήν την αλλαγή υπήρξε στον αέρα μια έντονη παραφιλολογία, σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τον Λεωνίδα Κακούρης να παραιτηθεί.

Με τη σειρά του λοιπόν, ο Γιάννης Νταλιάνης επιβεβαιώσε πως ο συνάδελφος του έπαθε υπερκόπωση, καθώς είχε αναλάβει έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό ρόλο. Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς παραμένουν πολύ καλές.

Δείτε επίσης: Γιάννης Νταλιάνης: Η πρώτη ανάρτηση από τον "Βασιλιά Ληρ" και το σχόλιο του Λεωνίδα Κακούρη - «Είμαι σίγουρος ότι...»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Νταλιάνη για την αντικατάσταση του Λεωνίδα Κακούρη

«Σίγουρα ο Βασιλιάς Ληρ θεωρείται κάτι κορυφαίο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία όχι να δοξαστώ αλλά να επικοινωνήσω με αυτό το κείμενο. Σίγουρα ξαφνιάστηκα με την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη. Δυστυχώς η αντικατάσταση ήταν αναγκαία. Στη φάση στην οποία βρισκόταν ο Λεωνίδας έπρεπε να γίνει αυτή η αντικατάσταση. Δεν υπήρχε πιθανότητα να συνεχιστεί με τον Λεωνίδα. Εγώ ήμουν ήδη στην παράσταση παίζοντας έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Σε μισή ώρα έπρεπε να πάρω μια απόφαση.

Επικοινωνήσαμε με τον Λεωνίδα με μηνύματα, μου έστειλε και ευχές τη μέρα της πρεμιέρας να πάμε καλά. Από εκεί και πέρα για τον Λεωνίδα δεν έχω να πω κάτι άλλο εγώ, αν θέλει μπορεί να πει ο ίδιος. Σίγουρα ήταν αναμενόμενο να γίνει όλο αυτό το σούσουρο και να βγουν άνθρωποι πολύ εύκολα να χαρακτηρίσουν. Εγώ δεν είμαι αυτής της λογικής, ένα στοιχείο βαρβαρότητας είναι και αυτό.

Ο ίδιος ο Κακούρης μας έστειλε μήνυμα και είπε ότι θα έρθει τώρα που είναι καλύτερα, θα έρθει να δει την και παράσταση. Ομολογώ ότι θα έχω πάρα πολύ μεγάλο τρακ και πραγματικά αν κάτι με στενοχώρησε αλλά και αυτό το έβαλα στην άκρη, είναι ενώ ολοκλήρωσε την παράσταση δεν πρόλαβε να γευτεί όλους τους καρπούς αυτής της δουλειάς που έκανε.

Ήταν μια πολύ σοβαρή υπερκόπωση και βγήκε η κούραση μετά. Δεν ήταν ότι σταμάτησε στη διάρκεια των προβών. Ολοκληρώθηκε η παράσταση, πήγαινε, προχωρούσε, καλυτέρευσε και άλλο και άλλο. Στο κενό της Πρωτοχρονιάς, που είχε 4 ημέρες εκεί βγαίνει η κούραση ξαφνικά», είπε ο Γιάννης Νταλιάνης.