Καλύτερα δε γίνεται 21/1: «Μετράμε μία απώλεια σήμερα!» - Η διαφορετική έναρξη της Ναταλίας Γερμανού

«Μας λείπει!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καλύτερα δε γίνεται 21/1: «Μετράμε μία απώλεια σήμερα!» - Η διαφορετική έναρξη της Ναταλίας Γερμανού

Με απώλειες έκανε έναρξη η Ναταλία Γερμανού την Κυριακή 21/1 στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με την παρουσιάστρια του Alpha να ανακοινώνει στους τηλεθεατές της, πως ένα μέλος από το πάνελ της, λείπει από την παρέα τους.

Οι ιώσεις αυτήν την περίοδο είναι σε μεγάλη έξαρση και έτσι καθημερινά σχεδόν ακούμε για μία απουσία από τις καθημερινές εκπομπές (δείτε εδώ πόσες ημέρες έμεινε εκτός Ελένης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και τι συμβαίνει με την υγεία του).

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης λοιπόν παρακολουθεί τους συνεργάτες του από το σπίτι του, καθώς μια ίωση τον ταλαιπωρεί. Με τη σειρά της παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της, του έστειλαν περαστικά και του ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση,

Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού για την απουσία από το Καλύτερα δε Γίνεται

«Μετράμε μία απώλεια σήμερα. Mε πίκρα, βαρέως το φέρουμε. Παναγιώτη μας περαστικά αγόρι μας! Μας λείπει. Μας αρρώστησε το αγοράκι μας, γριπιάστηκε. Έλεγα χθες στο ραδιόφωνο ότι πλέον τα φαρμακεία είναι σαν τις μπουτίκ, έτσι που θερίζουν οι ιώσεις. Περνάς από έξω και λες: ''Α φάρμακα, τι δεν έχω; Τι να ψωνίσω". Περαστικά στον Παναγιώτη μας και σε όλους όσοι μας βλέπετε από το κρεβατάκι σας», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης (Περιστέρι Αττικής, 3 Ιανουαρίου 1980) είναι Έλληνας τραγουδιστής και παρουσιαστής. Το 2003 έκανε την πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά "Eurostar". Γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου το 1980 στο Περιστέρι Αττικής.

Κατάγεται από τις Κρηνίδες της Καβάλας.Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του σε πολύ μικρή ηλικία έχασε τη φωνή του και χρειάστηκε τη βοήθεια λογοθεραπευτή για να επανέλθει. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, τελικά όμως τον κέρδισε η πίστα.

Το τραγούδι μπήκε εντελώς τυχαία στη ζωή του. Μια φίλη του τραγουδίστρια, το 2004, τον έπεισε να λάβει μέρος στο Eurostar, έναν διαγωνισμό που έκανε η ΕΡΤ για να επιλεχθεί αντιπρόσωπός μας στη Eurovision. Ο Παναγιώτης βγήκε 4ος! (Τελικά αποφασίστηκε να μας εκπροσωπήσει ο Σάκης Ρουβάς).

Αυτό όμως στάθηκε η αφορμή να τον δουν άνθρωποι του χώρου και αμέσως ξεκίνησε να εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στο "Posidonio", ενώ ταυτόχρονα υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI. Αμέσως μετά, εμφανίστηκε στον "Βοτανικό" στο πλευρό της Χαρούλας Αλεξίου και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Πηγή: Wikipedia