Χάρης Κωστόπουλος: «Καλό ταξίδι...» - ''Ραγίζουν'' καρδιές με το αντίο της δισκογραφικής εταιρείας του τραγουδιστή

Μεγάλη θλίψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η είδηση της απώλειας του Χάρη Κωστόπουλου σκέπασε με θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας νέος, αγαπητός καλλιτέχνης, που είχε ακόμα πολλά να δώσει στο κοινό που τον ακολουθούσε τις εμφανίσεις του.

Μέχρι πριν λίγους μήνες ο τραγουδιστής ήταν ενεργός, καθώς διασκέδαζε τον κόσμο σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Τους τελευταίους ωστόσο δύο μήνες, η κατάσταση της υγείας του Χάρη Κωστόπουλου επιδεινώθηκε και έτσι διέκοψε τις εμφανίσεις του.

Η Panik Records ήταν η δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν ο τραγουδιστής. Μέσα μάλιστα από το προφίλ της εταιρείας στο instagram δημοσιεύτηκε ένα συγκινητικό post για το τελευταίο αντίο στον Κωστόπουλο.

Δείτε επίσης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του - Η έκκληση της συζύγου και των παιδιών του

Το αντίο της Panik Records στον Χάρη Κωστόπουλο

«Καλό Ταξίδι Χάρη! Ευχαριστούμε για τα αισθήματα που μας έδωσαν τα τραγούδια σου», έγραψε η Panik Records.

Η αδερφική σχέση, η κουμπαριά και η απουσία από την κηδεία του Καρρά

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η σχέση των δυο καλλιτεχνών - Καρρά και Κωστόπουλου - ήταν κάτι παραπάνω από συναδελφική, αδερφική... Ξεκίνησαν σχεδόν μαζί, από πολύ μικρή ηλικία, την καλλιτεχνική τους πορεία στην Θεσσαλονίκη και ο ένας βοηθούσε τον άλλον στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Ο Χάρης Κωστόπουλος - πολύ πριν ακόμα αποφασίσει να βγει στο τραγούδι - ήταν μουσικός και μαέστρος του Βασίλη Καρρά και τον συνόδευε με το μπουζούκι του παντού σε όλες τις εμφανίσεις του στα νυχτερινά μαγαζιά, ενώ σαν συνθέτης και στιχουργός ήταν εκείνος που του είχε γράψει τις περισσότερες από τις πρώτες επιτυχίες που ερμήνευσε.

Ο Χάρης Κωστόπουλος μάλιστα σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει για το καρντάσι και στενό συνεργάτη του: «Επειδή ήμουν πάρα πολλά χρόνια μουσικός του Βασίλη Καρρά, τα περισσότερα τραγούδια μου τα έχει πει ο Βασίλης, όπως το “Περιττό να σου πω”, “Καρδιά είσαι εσύ η βάσανο”, “Πεθαίνω”, “Πώς τολμάς” και άλλα πολλά».

Χάρης Κωστόπουλος

Περνώντας τα χρόνια και όταν ο Χάρης Κωστόπουλος αποφάσισε να αφήσει την θέση του μουσικού και να ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς ήταν εκείνος που τον ενθάρρυνε και βρισκόταν στο πλευρό του για να του ευχηθεί καλή επιτυχία. Στην πορεία οι δυο καλλιτέχνες συνδέθηκαν ακόμα πιο στενά και έγιναν κουμπάροι, όταν ο Βασίλης Καρράς πάντρεψε τον Χάρη Κωστόπουλο με την σύζυγό του Βιβή, ενώ στην συνέχεια το 1989 στην Αγία Βαρβάρα στην Θεσσαλονίκη, βάφτισε τον πρωτότοκο γιο του Χρήστο που σήμερα είναι καθηγητής στο Higher School of Economics στα media.

Ο τελευταίος μάλιστα αποχαιρέτησε τον νονό του ανεβάζοντας μια κοινή του φωτογραφία με τον Βασίλη Καρρά και έγραψε στην λεζάντα «Σήμερα η Ελλάδα κλαίει γιατί έφυγε ένας σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης, με τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει και έχουν συντροφεύσει προσωπικές μας στιγμές. Εγώ ωστόσο κλαίω γιατί έφυγε ο νονός μου. Ένας σπουδαίος και καλός άνθρωπος, μια μεγάλη ψυχή. Ένας άνθρωπος που με στήριζε και μου έδινε αγάπη απλόχερα. Καλό σου ταξίδι νονέ».