Άρης Καβατζίκης: «Πέρασε τώρα αλλά ξέρεις τι βάσανο ήταν...» - Η αποκάλυψή του για την δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη

«Είχαμε περάσει μεγάλες δυσκολίες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Άρης Καβατζίκης: «Πέρασε τώρα αλλά ξέρεις τι βάσανο ήταν...» - Η αποκάλυψή του για την δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή The Break, βρέθηκε την Κυριακή 21/1, ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος μιλώντας την Βάσω Λασκαράκη, σχολίασε μεταξύ άλλων τη δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη, όταν η ίδια είχε στραφεί εναντίον του περιοδικού στο οποίο ήταν επικεφαλής ο δημοσιογράφος.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης για την δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη

«Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι εγώ δεν δούλεψα με την Ελένη τις ωραίες χρονιές της Ελένης, έζησα και δύο χρονιές όπου υπήρξαν οι αλλαγές στην προσωπική της ζωή. Δεν την απόλαυσα. Είχαμε περάσει μεγάλες δυσκολίες, είχαμε φτάσει μέχρι και στα δικαστήρια. Για μένα το ότι άφησα έναν παράδεισο, ένα πολύ νορμάλ πλαίσιο δουλειάς, για να βρεθώ σε ένα εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό, δεν ήταν μια καλή περίοδος της ζωής μου. Δηλαδή αν μου έλεγες "θα ήθελες να το βγάλεις;" θα έλεγα πως "ναι, θα ήθελα να το αφαιρέσω".

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την πρόσφατη έξοδο του γιου της, και το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Γιώργο Λιάγκα

Δεν θα την ήθελα αυτή την πενταετία που δούλεψα εκεί, εννοώ στο περιοδικό Hello. Δεν μου έκανε καλό ως άνθρωπο, εμένα μέσα μου δεν μου έκανε καλό. Τώρα που το λέω τρέμω, πέρασε τώρα αλλά ξέρεις τι βάσανο ήταν να βρεθείς στα δικαστήρια με την Ελένη που είχαμε δουλέψει τρία χρόνια μαζί;

Την πρώτη σεζόν που ήμουν στο Mega δεν είχαμε ανταλλάξει ούτε κουβέντα στους διαδρόμους, ούτε τίποτα. Κάποια στιγμή βγαίνει η Ελένη από το αυτοκίνητο κατεβάζει το γυαλί και λέει: "Εμείς οι δύο χρωστάμε ο ένας στον άλλον μια αγκαλιά, εδώ και τόσα χρόνια"», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του για την καριέρα του και την οικογένειά του

Μιλώντας στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει: «Τα πιο ωραία Χριστούγεννα τα έζησα ως πιτσιρικάκι στα Τρίκαλα γιατί υπήρχε μία πληρότητα τότε. Ήταν πολύ συγκινητικά τα τελευταία Χριστούγεννα με τη μητέρα μου. Προσπαθούσα να ρουφήξω όλες μας τις στιγμές. Βίωσα την ξαφνική απώλεια, όταν έχασα τον αδερφό του σε μικρή ηλικία.

Δεν προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις τι σου έχει συμβεί. Ο χρόνος που είχα να προετοιμαστώ για την απώλεια την απώλεια της μητέρας μου ήταν επίπονος γιατί το ήξερα μόνο εγώ. Ο μπαμπάς μου δεν ήξετε τι συνέβαινε. Ήταν επίπονο αλλά από την άλλη ήξερα πως πρέπει να το ζήσω και να είμαι εκεί», εξομολογήθηκε για τα παιδικά του χρόνια, καθώς και για την απώλεια της μητέρας του.

«Ήταν πολύ ωραία η εμπειρία του να δουλέψεις με αυτήν τη γυναίκα. Έκανα συνέντευξη με την Μαρινέλλα και δεν μου ζήτησε να δει ποτέ τη συνέντευξη. Φεύγοντας με γέμισε με τυροπιτάκια, μία αιώνια μαμά. Η δημοσιογραφία ήρθε ξαφνικά. Τα πρώτα χρόνια ως δημοσιογράφος στην Αθήνα έκλαιγα. Ξαφνικά βρέθηκα να είμαι αντίπαλος με τον αρχισυντάκτη του άλλου περιοδικού ή με τον διευθυντή. Τα σκέφτομαι σήμερα και λέω πόσο φαιδρό ήταν αυτό το παιχνίδι», είπε για την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του.

Επίσης, πρόσθεσε για την επαγγελματική του πορεία, «Εγώ έχω κουραστεί πολύ για να είμαι και να κάνω αυτή τη δουλειά σήμερα. Δεν πήγα να πάρω τη δουλειά άλλων ανθρώπων, ούτε ήμουν σε πίστες και πήγα ξαφνικά να γίνω παρουσιαστής. Επιλέγω και στηρίζω τη Δανάη, γιατί είμαστε πολύ κοντά. Η Δανάη Μπάρκα αξιοποίησε μια πλατινένια ευκαιρία που της δόθηκε και δεν είναι ξερόλας».

«Έχω μετανιώσει τις στιγμές που έχω μαλώσει τηλεοπτικά. Είχα μαλώσει με τη Φαίη Σκορδά πολύ έντονα για ένα θέμα στον αέρα της εκπομπής για την Ιωάννα Τούνη», αποκάλυψε στο τέλος για τη γνωστή παρουσιάστρια.