Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Κοιμόμουν στον δρόμο, έξω από την Μητρόπολη...» - Σοκάρει με την αποκάλυψή του από την περίοδο που ήταν άστεγος

«Δεν μπορούσα να φύγω και θεωρούμουν παράνομος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Κοιμόμουν στον δρόμο, έξω από την Μητρόπολη...» - Σοκάρει με την αποκάλυψή του από την περίοδο που ήταν άστεγος

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη, παραχώρησε Τζώνυ Θεοδωρίδης, το πρωί της Κυριακής 21/1, στην εκπομπή Γεια Σου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σχέση με την κόρη του ενώ αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο όπου έμεινε άστεγος στο Μιλάνο.

Ωστόσο για το συγκεκριμένο θέμα, είχε μιλήσει και στην εκπομπή Mega Καλημέρα. «Τότε δεν υπήρχε ο τρόπος να μας στείλουν λεφτά οπότε έτρωγα τα μπισκότα που άφηναν στις καφετέριες και έμεινα στον δρόμο. Ήταν πολύ δύσκολο να βρεις φαγητό και νερό. Εκεί έπρεπε να πληρώσεις για το νερό, δεν είναι όπως εδώ. Έμεινα σχεδόν δύο μήνες άστεγος....» (δείτε εδώ όσα δήλωσε).

Η αποκάλυψη του Τζώνυ Θεοδωρίδη από την περίοδο που ήταν άστεγος

«Έμεινα στον δρόμο άστεγος δυο μήνες στο Μιλάνο όταν ήμουν 18 χρονών γιατί δεν μας πλήρωσε μια εταιρεία. Υπήρχε η βίζα τότε, δεν μπορούσα να φύγω και θεωρούμουν παράνομος. Κοιμόμουν στον δρόμο, έξω από την Μητρόπολη. Εκεί υπήρχε πολύς κόσμος, ο οποίος ήταν άστεγος και αποφάσισα ότι εκεί θα ήταν η ασφάλεια μου. Υπήρχε ένας φίλος που πήγαινα κάθε τρίτη μέρα και έκανα μπάνιο στο σπίτι του. Κάπου κάπου κλέβαμε ένα πιάτο φαϊ και τρώγαμε και όλα καλά» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου πεθερό. Με τα αγόρια της Μελίτας είμαστε φιλαράκια, τηλεφωνιόμαστε και παίζουμε μαζί Playstation. Από μικρή η Μελίτα μού τα έλεγε όλα. Δεν με φοβήθηκε ποτέ. Και την πρώτη φορά που έκανε έρωτα και γενικά. Ήξερα από την πρώτη στιγμή τι θα κάνει, τι θα γίνει και όλα αυτά» δήλωσε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του Τζώνυ Θεοδωρίδη για Ρουβά - Λιγνάδη

«Αν κάποιοι αγαπούν τόσο πολύ τον Δημήτρη Λιγνάδη, γιατί δεν τον παίρνουν σπίτι τους να τους φυλάει τα παιδιά; Απλό! Αν ακούσει ένα παιδί ότι υποστηρίζεις έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι βιαστής, τι θα σκεφτεί αυτό το παιδί;

Ας μπούμε στη θέση ενός παιδιού, που βλέπει αυτή τη δήλωση, το οποίο παιδί καταλαβαίνει πολλά, τι θα σκεφτεί; Εντάξει, μπορώ να το κάνω κι εγώ, άρα λοιπόν, μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης στην εκπομπή Το Πρωινό.