«Θυμάμαι στην εκδρομή, έφαγα κλωτσιά...» - "Λύγισε" η Βάσω Λασκαράκη με την εξομολόγηση του Άρη Καβατζίκη

«Τον συγχωρώ»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Θυμάμαι στην εκδρομή, έφαγα κλωτσιά...» -

Για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για to bullying, που είxε δεχτεί από συμμαθητή του, μίλησε ο Άρης Καβατζίκης, στην εκπομπή The Break, όπου βρέθηκε καλεσμένος την Κυριακή 21/1. Η Βάσω Λασκαράκη, "λύγισε", με την εξομολόγηση του δημοσιογράφου στον αέρα της εκπομπής.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης ο Άρης Καβατζίκης, αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη που είχε πριν από χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Τώρα που το λέω τρέμω, πέρασε τώρα αλλά ξέρεις τι βάσανο ήταν να βρεθείς στα δικαστήρια με την Ελένη που είχαμε δουλέψει τρία χρόνια μαζί;

Την πρώτη σεζόν που ήμουν στο Mega δεν είχαμε ανταλλάξει ούτε κουβέντα στους διαδρόμους, ούτε τίποτα. Κάποια στιγμή βγαίνει η Ελένη από το αυτοκίνητο κατεβάζει το γυαλί και λέει: "Εμείς οι δύο χρωστάμε ο ένας στον άλλον μια αγκαλιά, εδώ και τόσα χρόνια"» (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωσή του).

Η εξομολόγησή του Άρη Καβατζίκη

«Το δύσκολο ήταν στο λύκειο στη Θεσσαλονίκη “χοντρέ, γυαλάκια”, το ένα, το άλλο… πολλούς χαρακτηρισμούς και κλωτσιές. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στην εκδρομή, έφαγα κλωτσιά, και το είχα καταγγείλει, είχα πάει στον λυκειάρχη, δεν είχε κάνει τίποτα. Εύχομαι, αυτός ο άνθρωπος που μου έκανε το bullying, αν είναι σε αυτόν τον κόσμο και μας βλέπει, να έχει γίνει τουλάχιστον ένας καλός μπαμπάς για τα παιδιά του. Τον συγχωρώ» ανέφερε ο δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε εδώ το βίντεο: