Φίλιππος Σοφιανός: «Δεν θα υπήρχε περίπτωση να σταθεί σήμερα το φλερτ του ’80, θα ήμασταν στη φυλακή»

«Σήμερα κονεύουμε να το κάνουμε ποινικό αδίκημα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Φίλιππος Σοφιανός: «Δεν θα υπήρχε περίπτωση να σταθεί σήμερα το φλερτ του ’80, θα ήμασταν στη φυλακή»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται παραχώρησε ο Φίλιππος Σοφιανός το πρωί της Κυριακής 21/1, στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις αλλαγές στο φλερτ με το πέρας των δεκαετιών. Επίσης αναφέρθηκε στην απώλεια της Ρίκας Βαγιάννη.

Οι δηλώσεις του Φίλιππου Σοφιανού

«Δεν θα υπήρχε περίπτωση να σταθεί σήμερα το φλερτ που κάναμε την δεκαετία του ’80. Θα ήμασταν στη φυλακή τώρα. Υπήρχε η ζωντανή, ανθρώπινη, εξ επαφής επικοινωνία με τους ανθρώπους. Το να απλώσεις το χέρι και να χαϊδέψεις μαλλιά, 'τι ωραία που είναι τα μαλλιά σου" να πεις, δεν ήταν ποινικό αδίκημα. Σήμερα κονεύουμε να το κάνουμε ποινικό αδίκημα» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Φίλιππος Σοφιανός: «Έχουν σκοπό να βγάλουν λεφτά για αυτό και παίρνουν “φθηνό” προϊόν»

«Με την Ρίκα Βαγιάννη υπήρξαμε πολύ παραπάνω από πραγματικοί φίλοι. Η Ρίκα ήταν μια σχέση ζωής για μένα. Ήταν μια σχέση ζωής γιατί υπήρξε από τα χρόνια της σχολής του Εθνικού θεάτρου είχαμε επαφή. Ανεξάρτητα πως ο καθένας είχε διαφορετικές ζωές και διαφορετικές κατευθύνσεις, πάντα υπήρχε ένα νήμα με τη Ρίκα που με έδενε και θεωρώ τον πρόωρο χαμό της μια πολύ σπουδαία απώλεια» είπε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Δείτε εδώ το βίντεο: