Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για πρώτη φορά για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική

Τι είπε στο Q&A

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Κυριακής 21/1, σε Q&A, που έκανε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H παρουσιάστρια απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει σκεφτεί να πολιτευτεί.

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη για την πολιτική

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί προτάσεις, και μάλιστα δύο φορές, για να ασχοληθεί με την πολιτική στο παρελθόν, κάτι το οποίο δεν αποκλείει σαν ενδεχόμενο, όπως η ίδια είπε στην απάντηση που έδωσε στο προφίλ της στα social media.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν το καταλαβαίνω αυτό! Την έχουν υποδεχτεί όλοι σαν τη Μενεγάκη της Κρήτης...»

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχε γίνει προσέγγιση στο παρελθόν για Δημοτική Αρχή και φέτος επίσης, μια αναγνωριστική για Ευρωβουλή. Αν νιώσω ότι η πρόταση γίνεται γιατί πραγματικά κάποιος πιστεύει στο βιογραφικό μου (ακαδημαϊκό και βιωματικό) και στις ικανότητές μου και όχι στη δημοτικότητά μου ως τυράκι, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η προσωπική εξομολόγηση της για παλιότερες συνεργασίες

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε κάνει πριν απο μερικούς μήνες, τη δική της προσωπική εξομολόγηση σχετικά με τις εμπειρίες από παλαιότερες συνεργασίες της, μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα,

«Υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορεί να πουν πολύ σκληρά λόγια σε έναν άλλον και εκείνοι που έχουν μια πιο ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση και δε μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη να ισοπεδώσουν την ψυχή του άλλου. Όταν εμένα θα έρθει κάποιος και θα μου πει, "είσαι άνθρακας", που το έχω ακούσει άπειρες φορές, και με έχουν πει και άχρηστη, ατάλαντη, ανίκανη, εμένα η ψυχούλα μου δε μπορούσε να το αντέξει αυτό μέχρι να θωρακιστώ.»

«Υπάρχουν οι άνθρωποι που πληρώνονται γι’ αυτό, ο παρουσιαστής δεν είναι στη θέση να προσλαμβάνει και να απολύει κόσμο. Προσλαμβάνει και απολύει κόσμο ο επιχειρηματίας, επειδή δεν έχει χρόνο, βάζει ανθρώπους από κάτω γι’ αυτό. Αν έχεις μια ένσταση, οφείλεις να πας σε αυτόν τον άνθρωπο, να μοιραστείς τον προβληματισμό σου και αυτός ο άνθρωπος που πληρώνεται γι’ αυτό το πράγμα να βρει έναν τρόπο, χωρίς να σε προσβάλλει, να σε κάνει να καταλάβεις ότι ενδεχομένως θα ήταν καλύτερα να εργαστείς κάπου άλλου"» εξομολογήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.