Κοινωνία Ώρα Mega: Επέστρεψε φανερά αδυνατισμένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος - «Να μην το περάσει κανείς αυτό»

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κοινωνία Ώρα Mega: Επέστρεψε φανερά αδυνατισμένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος - «Να μην το περάσει κανείς αυτό»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος την εβδομάδα που πέρασε απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega, καθώς αρρώστησε βαριά και χρειάστηκε να παραμείνει στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Το πρωί της Δευτέρας 22/1, ωστόσο, επέστρεψε, και η Ανθή Βούλγαρη, μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες τους πίσω από τις κάμερες, τον υποδέχθηκαν θερμά.

Η παρουσιάστρια, όμως, παρατήρησε πως ο συνάδελφός της είχε χάσει μερικά κιλά, με τον ίδιο να εξηγεί πως όλες αυτές τις μέρες που νόσησε με H1N1 δεν είχε καθόλου όρεξη για φαγητό και ακόμα αυτή δεν έχει επανέλθει πλήρως. Παρόλα αυτά, πλέον είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του.

Η επιστροφή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στον αέρα του Κοινωνία Ώρα Mega

«Έλα με φόρα! Μετά από λαϊκή απαίτηση... Χειροκρότημα, παρακαλώ! Πρόεδρε καλωσόρισες! Μας έλειψες. Πώς ήταν; Πώς πέρασες; Αδυνάτισες λίγο ε;», ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη, με τον ίδιο να της απαντά:

«Αδυνάτισα λίγο, δεν είχα όρεξη. Η αλήθεια είναι παιδιά, να μην το περάσει κανείς αυτό. Δεν το περίμενα τόσο πολύ. Ακόμα δεν έχω όρεξη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας, γιατί ήταν πολλά».

Δείτε επίσης: Χαμός στο πλατό του "Κοινωνία ώρα Mega" με τη φωτογραφία, που προβλήθηκε: Η αμηχανία του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Η συγκινητική αποκάλυψη για την οικογένεια του παρουσιαστή

Την Δευτέρα 11/12/23 η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ξεκίνησαν την εκπομπή τους στο Κοινωνία Ώρα Mega με μία αντίστροφή μέτρηση σχετικά με την έναρξη των Χριστουγέννων, που τόσο πολύ περίμενε πλήθος κόσμου.

Από τη μεριά της η δημοσιογράφος έδειξε να έχει μεγαλύτερη ανυπομονησία και ενθουσιασμό για το γιορτινό κλίμα, με τον δημοσιογράφο να παίρνει το λόγο κάνοντας μια αποκάλυψη, που στεναχώρησε την Ανθή Βούλγαρη ιδιαίτερα (δείτε εδώ την έκπληξη γενεθλίων στον Χασαπόπουλο).

«Καλά δεν είχαμε και φωτογραφικές τότε, όταν ήμουν εγώ μικρός. Ήμασταν φτωχοί τότε παιδιά εμείς στην Ξάνθη, δεν είχαμε τέτοια χριστουγεννιάτικα δέντρα κάθε χρόνο, φωτογραφίες και τέτοια, τίποτα, τι να κάνουμε», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Ιορδάνη μου θέλω τόσο πολύ να σου κάνω κάθε χριστουγεννιάτικο δώρο υπάρχει τώρα», απάντησε η Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν πειράζει δε μου έχει μείνει τώρα απωθημένο, τα έχω ξεπεράσει δεν είμαι σαν εσένα, που ψάχνεις καρουζέλ», απάντησε ο Χασαπόπουλος.

Χασαπόπουλος - Βούλγαρη