Χαμός στο πλατό του "Κοινωνία ώρα Mega" με τη φωτογραφία, που προβλήθηκε: Η αμηχανία του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

«Ψεύτη και εμένα μου έλεγες, ότι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Χαμός στο πλατό του

Είναι γεγονός, πως η πρωινή ενημερωτική εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έχει), και όλο αυτό δεν οφείλεται αλλού, πέρα από την εξαιρετική χημεία, που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους παρουσιαστές της, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Οι ίδιοι πλέον γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούν γλυκές και αστείες καταστάσεις τόσο με τους καλεσμένους τους (δείτε εδώ την έκπληξη που κάνανε στη Ματίνα Παγώνη), αλλά και μεταξύ τους, ο ένας στον άλλον (δείτε εδώ την έκπληξη για τα γενέθλια του παρουσιαστή).

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, με μία φωτογραφία, που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής. Η φωτογραφία ήταν πολύ ιδιαίτερη και έδειχνε τον παρουσιαστή σε παλαιότερα χρόνια. Όλο αυτό φυσικά, δε θα μπορούσε να μην προκαλέσει την αμηχανία του.

Η φωτογραφία του Ιορδάνη Χασαπόποπουλου στον αέρα του "Κοινωνία Ώρα Mega", που του προκάλεσε αμηχανία

Μία φωτογραφία από το μακρινό 1968 με 1969, όπου "έδειχνε" τον αγαπημένο δημοσιογράφο μπροστά από ένα Χριστουγεννιάτικο έλατο, να το στολίζει και να χαμογελάει στην κάμερα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή που παρουσιάζει. Για όλο αυτό το περιστατικό αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε το δίδυμο των παρουσιαστών στην Ελένη Μενεγάκη, όπου εκείνος αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, αλλά και σε άλλες φάσεις της ζωής του (δείτε εδώ τι ειπώθηκε).

Υπενθυμίζουμε, πως σε προηγούμενη εκπομπή η συμπαρουσιάστριά του, του είχε ζητήσει να προβάλουν παρόμοιες φωτογραφίες από τις εορτές, όταν ήταν σε παιδική ηλικία, και εκείνος είχε πει, πώς δεν έχει τέτοιου είδους φωτογραφία. Ο δημοσιογράφος, όταν εμφανίστηκε στην οθόνη η εικόνα, ανέφερε, πως δεν είναι δικιά του, και ότι είναι προϊόν photoshop.

χασαπόπουλος ηλικία

«Ψεύτη και εμένα μου έλεγες, ότι δεν έχεις τέτοιες φωτογραφίες», είπε η δημοσιογράφος. «Δεν είναι δική μου σιγά, μην είχαμε εμείς τέτοιο δέντρο. Θα το δει η μάνα μου και θα πει, πότε πήραμε εμείς τέτοιο δέντρο», απάντησε εκείνος, προκειμένου να δικαιολογήσει τη θέση του.

«Η αλήθεια είναι, ότι βλέπω πολλές κουκλίτσες και κρεβατάκια κάτω από το δέντρο», σημείωσε εκ νέου η Ανθή Βούλγαρη. «Είναι αυτό, που βλέπουμε και είναι κάτι άλλο. Λέγεται deep face αυτό, το ξέρω. Τους έχω δώσει παιδική μου φωτογραφία, πήρανε το πρόσωπο και το βάλανε κάπου αλλού», αποκάλυψε τελικά ο παρουσιαστής της εκπομπής και είχε δίκιο.