Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το ότι μπαίνει στη διαδικασία να μιλήσει για γυναίκες με πλαστικά...» - Το σχόλιο της παρουσιάστριας μετά την επίθεση του Νταλάρα στους δημοσιογράφους

«Τον στενοχώρησε, τον εκνεύρισε κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το ότι μπαίνει στη διαδικασία να μιλήσει για γυναίκες με πλαστικά...» - Το σχόλιο της παρουσιάστριας μετά την επίθεση του Νταλάρα στους δημοσιογράφους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε, το πρωί της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου, να κάνει τα δικά της σχόλια σχετικά με τον Γιώργο Νταλάρα, μετά την επίθεσή του προς του δημοσιογράφους (δείτε εδώ τι συνέβη), στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day.

Ανέφερε, λοιπόν, πως η άποψη που μπορεί να έχει για τους νέους καλλιτέχνες είναι δική του και είναι σεβαστή, ακόμη κι αν υπήρξε θύελλα αντιδράσεων εναντίον του, ωστόσο το γεγονός πως εκνευρίστηκε με τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν και ο τρόπος που τους μίλησε είναι κάτι που θεωρεί πως είναι λάθος από την πλευρά του.

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την επίθεση του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους

«Έχει γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα για το θέμα του Γιώργου Νταλάρα. Ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον το Σαββατοκύριακο. Εγώ αυτό που νιώθω είναι ότι ο Γιώργος Νταλάρας σε μία συνέντευξη που έδωσε μετά από καιρό - γιατί δίνει σπάνια συνεντεύξεις και είναι πολύ φειδωλός σε αυτά που λέει - είπε τη δική του αλήθεια, ότι δηλαδή δε θεωρεί πως ένας μεγάλος ερμηνευτής πρέπει να συνδέεται με διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα, που είναι η άποψή του και είναι απολύτως σεβαστή.

Ίσως δεν περίμενε ότι θα γίνει μετά όλη αυτή η αναπαραγωγή και ότι θα γινόταν αντικείμενο σχολιασμού. Τον στενοχώρησε, τον εκνεύρισε κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα. Όταν βγεις δυναμικά και κάνεις μία δήλωση που την πιστεύεις - και καλά κάνεις - και υπονοείς και κάποιους, θέλοντας και μη, πρέπει να περιμένεις ότι κάποιος μπορεί να σου απαντήσει. Μπορεί να σου απαντήσει κάποιος όπως ο Αργυρός (δείτε εδώ τι είπε). Ο Νταλάρας ενοχλήθηκε που έγινε θέμα στις εκπομπές με αυτό τον τρόπο. Και καλά έκανε και ενοχλήθηκε...», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Το ότι την Παρασκευή το βράδυ, έδειξε να χάνει τη ψυχραιμία του, αυτό δεν σε ενοχλεί; Αυτόν τον άνθρωπο, τον θυμάμαι για τα τραγούδια του, για τις απόψεις, για την πορεία του και τον έχω στο μυαλό μου στην κορυφή. Το ότι μπαίνει στη διαδικασία να μιλήσει για γυναίκες με πλαστικά, για το αν γίνεται η δημοσιογραφία με τον τρόπο που πρέπει, να εμπλέκει οικογένειες, νομίζω δε χρειάζεται. Δεν λέω αν έχει δίκιο ή άδικο. Ο ίδιος δείχνει ότι παρασχολήθηκε με όλο αυτό και δεν θα έπρεπε. Θα μπορούσε να είχε πει "ό,τι είχα να πω, το είπα"».