Βλάσσης Χολέβας για Στέλιο Κουδουνάρη & My style rocks: «Ένας σχεδιαστής για τέσσερα χρόνια! Εντάξει έλεος!»

Η αντίδραση του στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βλάσσης Χολέβας για Στέλιο Κουδουνάρη & My style rocks: «Ένας σχεδιαστής για τέσσερα χρόνια! Εντάξει έλεος!»

Ο Βλάσσης Χολέβας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών πρωινών εκπομπών. Ο σχεδιαστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο My style rocks, σχολιάζοντας την κριτική επιτροπή του show μόδας, η οποία να σημειώσουμε πως πρόκειται να αλλάξει και ήδη ορισμένα πρόσωπα έχουν "κλείσει".

Εκείνος όμως σχολίασε τη θέση του Στέλιου Κουδουνάρη, στην οποία μένει ακούνητος σχεδόν από τον πρώτο κύκλο. Η απόφαση αυτή του ΣΚΑΙ, φαίνεται να μην του αρέσει καθόλου, κάνοντας τη δική του πρόταση.

Το σχόλιο του Βλάσση Χολέβα για το My style rocks

«Θεωρώ ότι πρέπει όλοι οι σχεδιαστές να περάσουν.Tο να είναι μια μανιέρα, ένας σχεδιαστής συνέχεια για τέσσερα χρόνια, το θεωρώ λάθος. Εντάξει έλεος! Έξι μήνες ο καθένας, μισή σεζόν ο καθένας. Έτσι ώστε να μπορεί να δώσει τα φώτα του και την διαφορετική του ενέργεια. Νομίζω αυτό θα ήταν πιο ενδιαφέρον για το σόου. Τι είναι αυτό το πράγμα; Το ίδιο και το ίδιο συνέχεια; Το έχω συζητήσει με κόσμο και σε όλους άρεσε η ιδέα!», είπε χαρακτηριστικά ο Βλάσσης Χολέβας.

Το σχόλιο του για την Σοφία Χατζηπαντελή

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι απαράδεκτη. Προσπαθεί την περίεργη περσόνα που έχει να την κάνει ακόμα πιο περίεργη. Είναι αναιδής, δεν μιλά καθόλου ελληνικά κι αυτό δεν αρέσει στον κόσμο και φαίνεται. Δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης εκεί μέσα. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά όταν μου πλασάρεις ότι έχεις μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, εγώ αναρωτιέμαι το εξής: Επειδή τα χρήματα που κερδίζεις στο εξωτερικό είναι δεκαπλάσια, γιατί δεν είσαι εκεί; Γιατί είσαι στην Ελλαδίτσα και κάνει εδώ καριέρα πάνω σε κάτι που δεν ξέρουμε τι υπάρχει;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ ανέφερε για το show: «Όλοι κάνετε διαφήμιση στο My Style Rocks, αλλά πάλι κάνει μονοψήφια γιατί αυτή η εκπομπή δεν έχει κομψότητα, δεν είναι για μόδα. Είναι για να τρολάρει ο ένας τον άλλον, να τσακώνονται. Είναι ένα φθηνό ριάλιτι. Όλοι παίζουν μία περσόνα και δεν είναι για εμένα πραγματική. Έχει βαρεθεί ο κόσμος. Καλό είναι να γίνεται κάθε 2 χρόνια, όχι κάθε σεζόν».