Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με γούνα και over the knee μπότες στο πλευρό του μαυροφορεμένου Σταθοκωστόπουλου - Η νέα νυχτερινή έξοδος του ζευγαριού

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ακόμη κι όταν απέκτησε τον γιο της, Βλάσση, δεν σταμάτησε να έχει προσωπική ζωή και συνέχισε τις εξόδους της με τις φίλες, την οικογένεια, αλλά και τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Οι δυο τους, μάλιστα, απολαμβάνουν ιδιαίτερα να βγαίνουν στα μπουζούκια και να διασκεδάζουν σε νυχτερινά κέντρα (δείτε εδώ τα τρυφερά τους τετ α τετ μπροστά στην κάμερα).

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, λοιπόν, τους "τσάκωσε" πριν από λίγα 24ωρα στο Botoxe, με την ξανθιά παρουσιάστρια να φορά μία εντυπωσιακή μαύρη γούνα, ένα μίνι φόρεμα με μπλε σχέδια και over the knee μπότες. Πόζαρε δίπλα στον μαυροφορεμένο επιχειρηματία και έρωτά της, ενώ φωτογραφήθηκε μαζί άλλα γνωστά πρόσωπα που παρευρέθηκαν εκεί το ίδιο βράδυ, όπως ο Λάκης Γαβαλάς.

Η νέα νυχτερινή έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Σπυροπούλου έξοδος

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος βραδινή έξοδος

Σπυροπούλου Γαβαλάς

Η απαγόρευση που έχει θέσει για τον γιο τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, όταν την συνάντησαν στην εκδήλωση που έκανε το Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος, το βράδυ της Δευτέρας 15/1. Η παρουσιάστρια, μίλησε για τα επαγγελματικά της, ενώ αναφέρθηκε και στο λόγο που δεν δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες με το γιο της.

«Δεν ξέρω αν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Καλύτερα να οριστικοποιηθεί κάτι και μετά να το λες», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με τα τηλεοπτικά της βήματα και τις φήμες που την θέλουν να επιστρέφει στην μικρή οθόνη.

Όσον αφορά το γιο της και τους λόγους που δεν ανεβάζει πολλές φωτογραφίες και βίντεο μαζί του, αποκάλυψε πως: «Κάνουμε baby swimming από τον 5ο μήνα. Απλά γενικότερα δεν δημοσιοποιώ πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου με το παιδί γιατί δεν είναι καθόλου θετικός ο άντρας μου. Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας. Άμα έρθει, ευπρόσδεκτο».