Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με μαύρο μίνι φόρεμα στα μπουζούκια - Τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με μαύρο μίνι φόρεμα στα μπουζούκια - Τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αυτό φαίνεται από τις δημόσιες εμφανίσεις solo ή και με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Με τον άντρα της δημιούργησε μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τον ερχομό του γιου τους να τους γεμίζει ευτυχία. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες γιόρτασαν τα πρώτα του γενέθλια.

Η παρουσιάστρια ωστόσο, διανύει γενικά μια πολύ όμορφη περίοδο, αφού εκτός του ότι έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, τα κανάλια την ζητούν για να επιστρέψει στην τηλεόραση. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να την δουν πίσω στο Survivor το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 7/1 (δείτε το trailer με τους παίκτες).

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ωστόσο, έχει αρνηθεί κάθε πρόταση παρόλο που είναι θετική στο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μικρό γυαλί, αφού θέλει να αφιερωθεί στην οικογένεια της και στο μεγάλωμα του γιου της, Βλάσση.

Η νέα δημόσια έξοδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Μέχρι να συμβεί η επιστροφή της στην τηλεόραση λοιπόν, απολαμβάνει κάθε στιγμή με τους δυο άντρες της ζωής της. Πριν από λίγες ημέρες, μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου βρέθηκαν να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο νυχτερινό κέντρο NOX.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλιστα, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο μαύρο μίνι φόρεμα της με τον έναν ώμο. Οι τρυφερές στιγμές επίσης με τον σύζυγό της, δεν έλειπαν!

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της παντρεύτηκαν το 2022 στο Δημαρχείο της Βούλας με μόλις 10 καλεσμένους, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους (δείτε φωτογραφίες), ενώ τον Σεπτέμβρη του 2023 βάφτισαν το παιδάκι τους σε εκκλησία στο Καβούρι και στη συνέχεια ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με τις Μέλισσες στην πίστα και πολλούς καλεσμένους στην δεξίωση (δείτε φωτογραφίες και βίντεο).

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μπουζούκια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος NOX