Ελένη Χατζίδου συγκινημένη για τον θάνατο του Χάρη Κωστόπουλου: «Μας σόκαρε! Όταν τον πήρα τηλέφωνο και του είπα...»

«Ήταν πολύ ανοιχτοχέρης - είναι - πήγα να πω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χάρης Κωστόπουλος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 20/1 με τον καλλιτεχνικό χώρο να αιφνιδιάζεται από τη δυσάρεστη αυτή είδηση, μιας και κανείς δεν είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητά της κατάστασής του και τη μάχη που έδινε όλα αυτά τα χρόνια με τον καρκίνο.

Η Ελένη Χατζίδου ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν και δημόσια με το που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση. Η ίδια δεν ξεχνάει τη βοήθεια που της είχε προσφέρει στην αρχή της καριέρας της κάτι που φάνηκε και την Δευτέρα 22/1 μέσα από τα λόγια της στο Breakfast at star.

Όπως πολλοί έτσι και η παρουσιάστρια - τραγουδίστρια σοκαρίστηκε, καθώς αν και είχε συνεργαστεί μαζί του και είχαν σχέσεις - δε γνώριζε πως ο Κωστόπουλος πάλευε με θάρρος με το θεριό, όπως η ίδια ονόμασε τον καρκίνο.

Δείτε εδώ: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου για τον θάνατο του Χάρη Κωστόπουλου

«Μας σόκαρε, εγώ προσωπικά δεν ήξερα ότι παλεύει με το θεριό. Eγώ έχω συνεργαστεί μαζί του. Μου έχει γράψει ένα καταπληκτικό τραγούδι, θα σας πω και την ιστορία... Ήταν πολύ ανοιχτοχέρης - είναι πήγα να πω. To τραγούδι ήταν το ''Δε θα σε περιμένω'' ένα τραγούδι που το έγραψε μέσα από την ψυχή του.

Ήταν ο άνθρωπος που πίστευα ότι θα μου γράψει την επόμενη επιτυχία μου. Όταν τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να βρεθούμε. Η πρώτη κουβέντα ήταν ''ναι, θα καθίσω να γράψω κάτι για εσένα''. 'Έγραψε κάτι για μένα. Και στίχους και μουσική.

Ήταν από μουσική οικογένεια, ήταν πολύ δεμένοι. Δεν το έδειχνε ότι δίνει μάχη. Δεν ήταν κάτι που το επικοινωνούσε», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Η ανάρτησή της με το που έγινε γνωστή η είδηση

«Ένας καλόκαρδος άνθρωπος,δοτικός και άψογος συνεργατης...
Έχω πέσει απ τα σύννεφα,δεν είχα ιδεα ότι πάλευε με το θεριό...
Μου χάρισες ένα απ τα πιο ωραία και σημαντικά,για την πορεία μου,τραγούδια...
Σ ευχαριστώ...
Καλό παράδεισο...

Για εσάς», έγραψε ο Χάρης Κωστόπουλος.