Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι με τον 11 μηνών γιο τους

Εκείνος περπατούσε με το καρότσι και εκείνη μπροστά με τον μπέμπη και το νονό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Φουρέιρα από την αρχή της σχέσης της με τον Αλμπέρτο Μποτία, προσπαθούσε να τη προστατεύει όσο μπορούσε, κρατώντας ένα πιο χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, τους φωτογράφους και τις κάμερες των εκπομπών. Όταν όμως η σχέση αυτή επισημοποιήθηκε και απέκτησαν το γιο τους, μιλάει λίγο πιο εύκολα για την προσωπική της ζωή. Άλλωστε δεν έχει να κρύψει κάτι!

Η τραγουδίστρια έχει τεράστια αδυναμία στο γιο της, τον οποίο απέκτησε με δυσκολία. Όπως έχει αποκαλύψει στην αρχή έκανε πολλές εξωσωματικές που απέτυχαν, τελικά όμως, έμεινε έγκυος φυσικά. Δύσκολοι ήταν και οι πρώτοι μήνες της κύησης της - δείτε εδώ τα συγκλονιστικά της λόγια.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία και το γιο τους έκαναν μια από τις σπάνιες κοινέ δημόσιες εμφανίσεις τους στην Γλυφάδα - που είναι και το σπίτι τους. Μαζί τους ήταν και ο νονός του μπέμπη!

Δείτε επίσης εδώ: Που θα γίνει η βάφτιση του γιου της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία - To όνομα του

Οι φωτογραφίες Φουρέιρα - Μποτία από έξοδο με το γιο τους

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία γιος

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία παιδί νονό

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία παιδί

Τα τρυφερά λόγια του Αλμπέρτο για την Ελένη

Τη σιωπή του για πρώτη φορά την "έσπασε" σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά για το Youtube, όπου αποκάλυψε πως είναι η ζωής του ως πατέρας και πως αυτή έχει αλλάξει από τη στιγμή που κράτησε τον γιο του στην αγκαλιά του.

Η πατρότητα σε άλλαξε ως άνθρωπο;

Με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια, να δίνω μεγαλύτερη προσοχή στον γιο μου, στην οικογένεια μου και να είμαι πάντα εκεί, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Δεν αποσυνδέεσαι, είναι πολύ δύσκολο να αποσυνδεθείς όταν είσαι πατέρας και η αλήθεια είναι ότι από αυτή την έννοια έχω αλλάξει. Με το καθημερινό πρόγραμμα της προπόνησης από αποσυγκεντρώνεσαι λίγο, αλλά έχεις πάντα στο μυαλό σου την οικογένεια.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το μωρό: «Κάθε μέρα συνειδητοποιώ πόσο μου έλειπε αυτό το πράγμα» - Συγκινεί η Ελένη Φουρέιρα

Τι σου αρέσει πιο πολύ εδώ στην Ελλάδα;

Μοιάζει πολύ με την Ισπανία, μου αρέσει ο καιρός, οι άνθρωποι. Έχω μεγαλώσει σε προσωπικό επίπεδο εδώ στην Ελλάδα, δημιούργησα την οικογένειά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Πώς κυλά μια τυπική μέρα σου στην Ελλάδα;

Τώρα με το πρόγραμμα που έχουμε, ξυπνάω, τρώω πρωινό, ετοιμάζομαι για την προπόνηση με την Κηφισιά, περνάμε κάποιες ώρες εδώ στην προπόνηση και μετά επιστρέφω στο σπίτι και απολαμβάνω την οικογένειά μου όσο περισσότερο, γιατί αυτό εύχομαι και θέλω τώρα και το βράδυ ξεκουράζομαι και προετοιμάζομαι για την επόμενη μέρα.