Παύλος Πολάκης: «Ο δικός σου θείος και ο μπαμπάς είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνεις τώρα;» - Ξέσπασε σε δημοσιογράφους του Πρωινού & του Super Κατερίνα μπροστά στις κάμερες

"Θερμό" επεισόδιο στις Σπέτσες με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παύλος Πολάκης: «Ο δικός σου θείος και ο μπαμπάς είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνεις τώρα;» - Ξέσπασε σε δημοσιογράφους του Πρωινού & του Super Κατερίνα μπροστά στις κάμερες

Ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το Σαββατοκύριακο που πέρασε βρέθηκε στις Σπέτσες, για υποχρεώσεις του κόμματος, και εκεί τον περίμεναν δημοσιογράφοι από διάφορα κανάλια, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Γιάννης Μαλλιαρός από τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό, αλλά και ο Ξενοφώντας Σκιντζής από τον ALPHA και τη Super Κατερίνα.

Οι δύο άντρες θέλησαν να τον ρωτήσουν σχετικά με τον Γιώργο Νταλάρα κατά των νέων καλλιτεχνών (δείτε από που ξεκίνησαν όλα), αλλά και για το ξέσπασμά του κατά των ρεπόρτερ που τον συνάντησαν τελευταία (δείτε εδώ τι στιγμή που τους αποκάλεσε γελοίους ουσιαστικά), με τον πολιτικό να εκνευρίζεται και να απαντά με τον ίδιο τρόπο.

Το επεισόδιο του Παύλου Πολάκη με δημοσιογράφους του Πρωινού και του Super Κατερίνα στην κάμερα

«Μη με αναγκάσετε να σας πω κι εγώ αυτά που σας είπε και ο Γιώργος Νταλάρας», είπε αρχικά ο ίδιος μόλις οι δημοσιογράφοι τον πλησίασαν και όταν εκείνοι συνέχισαν να τον ρωτούν εάν συμφωνεί με τις δηλώσεις του καλλιτέχνη, απάντησε:

«Προφανώς του είπα και μπράβο. Τι να του πω; Ο δικός σου θείος και ο μπαμπάς είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνεις τώρα; Έλα παλικάρι μου τώρα!». Ένας από τους δύο ρεπόρτερ τότε του ανέφερε πως κάνει τη δουλειά του, με τον ίδιο να συνεχίζει:

«Όχι, δεν κάνεις τη δουλειά σου, γιατί ψάχνεις παραπολιτικά. Αυτό κάνεις, τίποτα άλλο! Δεν με ρώτησες κάτι ουσιαστικό». Ο δημοσιογράφος τότε του ανέφερε πως τον ρώτησε νωρίτερα σχετικά με το έργο του, ωστόσο θέλησε να τον ρωτήσει και για την ανάρτηση που έκανε λίγο πριν τον συναντήσει ξανά, με τον Παύλο Πολάκη να απομακρύνεται και να επιμένει στην άποψή του.

Η ανάρτηση που είχε κάνει νωρίτερα

«ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ!!!

Τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια…

Αυτά που τους είπες χθες για «ΝΤΡΟΠΗ»

ταιριάζουν απόλυτα και με αυτό που κάνουν από χθες στις Σπέτσες!!».

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ!!! Τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια… Αυτά που τους είπες χθες για «ΝΤΡΟΠΗ» ταιριάζουν απόλυτα και με αυτό που κάνουν απο χθες στις Σπέτσες!!

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Saturday, January 20, 2024