Μαρία Μπακοδήμου: «Κουβαλάω την ενοχή...» - Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για τον θάνατο του πατέρα της

«Ίσως, αν του το είχαμε πει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: «Κουβαλάω την ενοχή...» - Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για τον θάνατο του πατέρα της

Η Μαρία Μπακοδήμου έκαμε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη το Σάββατο 20/1 στην εκπομπή, που παρουσιάζει Γειά Σου σχετικά με την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου λίγο μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο ηθοποιός - παρουσιαστής αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες, πως όσο νοσηλευόταν η μητέρα του στο νοσοκομείο δεν είχε ιδέα, πως είχε καρκίνο και πως ο γάμος του γιου της επισπεύσθηκε για το λόγο αυτό - με γνωστό παρουσιαστή να το αποκαλύπτει στην εκπομπή του (δείτε εδώ την οργή της Αφροδίτης Γραμμέλη για το περιστατικό).

Η οργή του Αγγελόπουλου μετά το συμβάν, όπως είναι φυσικό ήταν μεγάλη με την Μαρία Μπακοδήμου να σχολιάζει μέσα από την εκπομπή της, πως τον αντιλαμβάνεται. Αντίστοιχα και εκείνη δεν είχε πει στον πατέρα της, ότι έπασχε από καρκίνο και σήμερα, που ο ίδιος δε ζει το έχει μετανιώσει.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για τον θάνατο του πατέρα της

«Να σας πω κάτι; Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση. Εμένα ο μπαμπάς μου έφυγε από καρκίνο. Δε του το είπαμε ποτέ. Τώρα, κουβαλάω την ενοχή ότι επειδή δεν του το είπαμε και επειδή ο καθένας καταλαβαίνει τι έχει, το ότι δε του το είπαμε του το έκανε πολύ βαρύ, ότι είναι τελεσίδικο, ότι δεν τη γλιτώνει. Ίσως, αν του το είχαμε πει να ένιωθε ότι είναι κάτι που μπορούσε να παλέψει.

Του είχαμε πει ότι έχει κάτι άλλο. Η άποψή μου πια είναι, ότι όταν οι άνθρωποι νοσούν είναι καλό να το ξέρουν για να κλείνουν και τους λογαριασμούς τους με τους άλλους και να αισθάνονται ότι αφού τους το λες σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα και η προοπτική να το παλέψουν» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.