Αφροδίτη Γραμμέλη: «Προτιμώ να κάτσω σπίτι μου και να πεινάσω, παρά να μείνω κομμάτι της τηλεόρασης...» - Ξέσπασε η δημοσιογράφος για την μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Ντροπή, λυπάμαι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γραμμέλη: «Προτιμώ να κάτσω σπίτι μου και να πεινάσω, παρά να μείνω κομμάτι της τηλεόρασης...» - Ξέσπασε η δημοσιογράφος για την μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ένα έντονο ξέσπασμα είχε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον άερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρώι της Τετάρτης 17/1, σχετικά με αποκάλυψη ότι η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου έμαθε από την τηλεόραση ότι έχει καρκίνο, καθώς όπως είπε σε συνέντευξή του, η ίδια δεν το γνώριζε μέχρι που πληροφορήθηκε από έναν δημοσιογράφο (δείτε εδώ τα τρυφερά του λόγια για την Δήμητα Βαμβακούση).

Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Με το περιβάλλον του Γιώργου επικοινωνούσα για την εκπομπή και την εφημερίδα, ήξερα πολύ καλά τις ημέρες και τις ώρες. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας να δώσουμε την παραμικρή πληροφορία. Δεν μας ενδιέφερε εάν η γυναίκα μας έβλεπε στην τηλεόραση. Νιώσαμε ότι είναι ένα θέμα που δεν είναι νόμιμο να το πούμε δημόσια, όχι για λόγους τηλεθέασης, είναι θέμα ήθους και πλέον έχει χαθεί η μπάλα.

Δείτε επίσης: Αφροδίτη Γραμμέλη: Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις για τον θάνατο του πατέρα της - «Προσπαθώ να αντέξω! Δεν ξεπερνιέται...»

Έχω θυμώσει πολύ με τον άνθρωπο αυτόν, που ο Γιώργος δεν θέλει να πει το όνομά του και θα το σεβαστώ. Αλλά με ενδιαφέρει ότι βγήκε κάποιος και το είπε, γνωρίζοντας ότι δεν κάνει καλό. Γιατί να έχει αυτή την πληροφορία ο κόσμος, δεν κατάλαβα; Θα γίνει σοφότερος ο τηελεθεατής εάν μάθει ότι η μητέρα του Γιώργου είναι άρρωστη; Θα βοηθήσει την οικογένεια; Τον ίδιο τον Γιώργο;

Τι θα βοηθήσει; Την ψευδαίσθηση ότι θα βοηθηθεί η πάρτη του και η εκπομπάρα του. Ντροπή, λυπάμαι. Δεν θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της τηλεόρασης, προτιμώ να κάτσω σπίτι μου και να πεινάσω, παρά να μείνω κομμάτι της τηλεόρασης που παίζει με μανάδες και ψυχές για τα νούμερα» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η συγκινητική εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Χαράλαμπο Χειμωνά

«Είναι ωραίο συναίσθημα. Το να περιμένεις τον ερχομό ενός ανθρώπου που σίγουρα έχει τα στοιχεία σου, με κάνει να ανυπομονώ. Μπορεί να μην ήταν κάτι που σχεδίαζα ή είχαμε αποφασίσει συνειδητά, ήταν κάτι που μας έτυχε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι καλούμαστε να εφοδιάσουμε αυτόν τον άνθρωπο με ό,τι απαιτείται για να ανταπεξέλθει στη ζωή του» είπε και συνέχισε σχετικά με τη σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία μετράει μόνο 1,5 χρόνo:

«Και σε εκείνη ήταν πολύ δύσκολο. Ήμασταν στην αρχή της σχέσης μας και είμαστε στην αρχή της σχέσης μας. Ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα. Ένα γεγονός το οποίο μας ανάγκασε να συνειδητοποιήσουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Μέσα σε μία σχέση είναι πιο απλά τα πράγματα».

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως: «Ακόμα κι από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης, καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι μία σχέση που γνώρισες τρία χρόνια, έναν χρόνο, έναν μήνα. Είναι ο άνθρωπος. η μητέρα του παιδιού μας και η σύζυγός μου που καλούμαστε να συμπορευτούμε».

Στη συνέχεια μίλησε για την γνωριμία του με την Δήμητρα Βαμβακούση που ήταν την περίοδο που ξεκίνησε το πρόβλημα υγείας της μητέρας του.

«Την περίοδο που εγώ γνώριζα τη Δήμητρα, είχε ξεκινήσει ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Από τον Γενάρη του ’23 που ξεκίνησε να νοσηλεύεται ήμουν πέρα δώθε στα νοσοκομεία. Από το καλοκαίρι που σοβάρεψαν τα πράγματα με την υγεία της και έπρεπε να είμαι όλη μέρα αλλά και το βράδυ στο νοσοκομείο, έπρεπε να πηγαινοέρχομαι. Άρα αντιλαμβανόμαστε σε τι συνθήκη γνωριστήκαμε με τη Δήμητρα όσον αφορά το κομμάτι της σχέσης μας και τη δυσκολία του πράγματος. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, θέλαμε η μητέρα μου να ήταν εν ζωή για να προλάβει το μυστήριο για αυτό το επισπεύσαμε», εξομολογήθηκε.

Σχετικά με το γάμο του και το θάνατο της μια ημέρα μετά, είπε και "λύγισε": «Ήταν οξύμωρο. Από τη μία γάμος και μία εγκυμοσύνη και την επόμενη να ετοιμαζόμαστε για την κηδεία της μητέρας μου που είναι μάνα...Όταν είχα χάσει τον πατέρα του ήταν μόνη η μάνα μου. Πολύ παλιά σε μια συζήτηση που είχα κάνει με έναν άνθρωπο μου είχε πει ότι όταν χάσει την μάνα, από τη μάνα ορφανεύεις».