Άγγελος Λάτσιος: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή Μαρίνα - Μπήκε στην κουζίνα μαζί με την αδερφή του

Εκείνος με σκούφο και εκείνη με τις πιτζάμες της =

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άγγελος Λάτσιος περιτριγυρίζεται στο σπίτι του κυρίως από γυναίκες και έτσι ο ίδιος έχει μάθει να έχει πολύ καλή επαφή με το γυναικείο φύλο και πάνω από όλα να αντιλαμβάνεται τον τρόπο σκέψης τους!

Μεγάλη του αδυναμία είναι γνωστό, πως είναι η μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο ο Άγγελος Λάτσιος διατηρεί εξίσου πολύ καλές σχέσεις με τις τρεις αδερφές του. Η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου όμως - λόγω ηλικίας - είναι εκείνη που πάντα κλέβει την παράσταση.

Η νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την αδερφή του, Μαρίνα

Τη Δευτέρα 22/1 ο γιος της παρουσιάστριας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram ένα στιγμιότυπο την ώρα που μαγειρεύει μαζί με τη μικρή του αδερφή στην κουζίνα του σπιτιού τους (δείτε εδώ τη φωτογραφία του με τη Μαρίνα, που έφερε στο σχόλιο του Γιάννη Λάτσιου).

Άγγελος Λάτσιος - Μικρή Μαρίνα

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον γιο της

Την Δευτέρα 4/12 στην εκπομπή Ελένη σχολιάστηκε ένα φαινόμενο, που παρατηρείται να αυξάνεται τελευταία και έχει να κάνει με εφαρμογή, που μετατρέπει φωτογραφίες ανήλικων παιδιών, στην αντίστοιχη, αλλά χωρίς ρούχα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής αποκάλυψε, πως και η ίδια με τη σειρά της είχε ζήσει κάτι αντίστοιχο, με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο όταν πήγαινε στο γυμνάσιο.

«Θυμάμαι και εγώ, όταν ο γιος μου πήγαινε στην πρώτη γυμνασίου, ένας φίλος του τού είχε πει επειδή δεν είχαν κωδικούς, έλα να φτιάξουμε ένα Instagram μάλλον και μας είχαν καλέσει από το σχολείο, γιατί έμπαινε με τους λάθους κωδικούς και έβριζε άλλα παιδιά με του αλλουνού το Instagram δηλαδή είχαμε γίνει τότε έτσι τότε, μέχρι να τα ξεμπερδέψουμε, δηλαδή είχα φτάσει δεν φαντάζεστε που...», είπε η Ελένη Μενεγάκη.