Κατερίνα Γκαγκάκη - Αποκαλύπτει την ηλικία της και τους λόγους που δεν παντρεύτηκε: «Είμαι κακομαθημένος άνθρωπος...»

Απόλυτα ειλικρινής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Γκαγκάκη - Αποκαλύπτει την ηλικία της και τους λόγους που δεν παντρεύτηκε: «Είμαι κακομαθημένος άνθρωπος...»

Την Κατερίνα Γκαγκάκη υποδέχτηκαν στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, που μίλησε μεταξύ άλλων για το σημαντικό βήμα που έκανε στη ζωή της, συμμετέχοντας στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και για τις σημαντικές σταθερές που έχει μέχρι σήμερα και δεν αλλάζει (ακόμα).

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας την ηλικία της: «Τα τελευταία χρόνια άλλαξα πολλά, έκανα πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι θα κάνω ποτέ, όπως για παράδειγμα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση. Θα δείξω την ηλικία μου, είμαι 52 ετών. Θυμάσαι ένα τραγούδι του Νίκου Καρβέλα: “Ποτέ μην λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται”; Ό,τι έχω πει ότι δεν θα ξανακάνω, το έκανα, οπότε σταματάω να το λέω κι εγώ».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γκαγκάκη: «Πολλά χρόνια είχα κατάθλιψη και από πολύ μικρή...» - Η συγκινητική εξομολόγησή της

Και συμπλήρωσε: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία, στο κοινωνικό κομμάτι, ανακάλυψα ότι είχα πράγματα μέσα μου που με ενδιέφεραν και δεν το φανταζόμουν. Η αλληλεγγύη και να ασχοληθείς με τρόπους να αλλάξεις τον κόσμο, και να βλέπεις τα αποτελέσματα, είναι κάτι που μου άλλαξε τη ζωή».

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη για το γάμο

Στη συνέχεια η αναγνωρισμένη επικοινωνιολόγος αναφέρθηκε στους λόγους που μέχρι σήμερα δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας: «Είμαι κακομαθημένος άνθρωπος, τα καλά που μου έρχονταν, τα θεωρούσα κατά κάποιον τρόπο δεδομένα. Κάνω συνέχεια αλλαγές, δεν νομίζω ότι έχω κάνει ποτέ όμως πυρηνική αλλαγή ποτέ», και συμπλήρωσε: «Το γεγονός ότι δεν έχω παντρευτεί ή δεν κάνει κάτι τόσο διαφορετικό για εμένα δεν είναι τυχαίο. Είναι στο να μην αλλάξω ένα status quo, το οποίο με ήθελε πάντα το παιδί μίας οικογένειας, άρα η αλλαγή προέκυψε όταν έπαψα να είμαι το παιδί μίας οικογένειας».

Όπως κατέληξε: «Με έναν τρόπο πάλι δικό μου και όχι απαραίτητα σωστό και λειτουργικό, πάλι κράτησα κάποια πράγματα. Δηλαδή άφησα κάποια πράγματα έτσι όπως ήταν, δεν άλλαξα κάποια πράγματα στο σπίτι για να αφήσω κάποια πράγματα στο παρελθόν. Ως ψυχολόγος έχω απόλυτη επίγνωση του τι κάνω λάθος, αλλά με έναν τρόπο βρίσκω πολύ ανακουφιστικό να μπορώ να “κρύβομαι” σε πράγματα».