Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εναντίον γνωστού παρουσιαστή: «Δεν με πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει συγγνώμη»

«Δεν ξεχνάω φυσικά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εναντίον γνωστού παρουσιαστή: «Δεν με πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει συγγνώμη»

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και η ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Μαύρου, την ώρα που επέστρεφε στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός και νικητής του πρώτου Survivor είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες την ενόχλησή του απέναντι σε γνωστό παρουσιαστή, που αποκάλυψε στον αέρα πως η μητέρα του έπασχε από καρκίνο, την ώρα που οι συγγενείς της δεν της είχαν πει τίποτα για την ασθένειά της.

Αυτή ήταν και η ερώτηση της ρεπόρτερ, με τον Ντάνο να δηλώνει ότι δεν ξεχνάει το συγκεκριμένο συμβάν, αλλά θέλει να το αφήσει πίσω του. «Γνωρίζετε πολύ καλά τη φύση της δουλειάς σας και ότι πολλές φορές ξεπερνιούνται τα όρια, χωρίς να συμβαίνει και κάτι. Αυτή τη φορά είχε ως αποτέλεσμα να στεναχωρήσουμε έναν άνθρωπο που είχε μία πολύ δύσκολη κατάσταση μπροστά του. Τι να πω τώρα; Όπως το βλέπει ο καθένας. Καλό είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοί», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Βαμβακούση: «Έκανα την υπέρβαση και βγήκα από το σπίτι» - Η ανάρτηση της από τα backstage του Πρωινού Σουσού

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλει να αφήσει πίσω του το συμβάν

Και συμπλήρωσε: «Ο παρουσιαστής δεν με πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει συγγνώμη, βέβαια δεν έχω πει και το όνομά του δημόσια. Αν το θέλει κάποια στιγμή, γιατί ήταν μία ξεκάθαρη δήλωση όσον αφορά την υγεία της μητέρας μου, και ξέρει ότι την έχει κάνει... Σαν άνθρωπος θέλω να προχωράω μπροστά τη ζωή μου. Δεν ξεχνάω φυσικά τους δικούς μου ανθρώπους αλλά δεν στέκομαι σε κάτι που δεν πιστεύω ότι έγινε με δόλο ή κακό σκοπό».

Κλείνοντας ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε ότι δεν υπήρχε επικοινωνία ούτε από τη δική του πλευρά, απαντώντας με νόημα: «Από εκεί και πέρα, είναι τι συνείδηση θέλει να έχει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ δεν επικοινώνησα μαζί του». Στη συνέχεια αποχώρησε, καθώς από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει ότι βιαζόταν να πάει σε επαγγελματικό ραντεβού.