Δήμητρα Βαμβακούση: «Έκανα την υπέρβαση και βγήκα από το σπίτι» - Η ανάρτηση της από τα backstage του Πρωινού Σουσού

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Λίγο πριν γίνουν γονείς, η Δήμητρα Βαμαβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού, το πρωί της Τρίτης 16/1. Ο ηθοποιός, παραχώρησε στην Ελένη Τσολάκη μία αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε με συγκινητικά λόγια την εγκυμονούσα σύζυγό του.

«Θέλω το παιδί μας να πάρει τα μάτια της Δήμητρας και την ψυχή της. Θα ήθελα σε συνεργασία με τη Δήμητρα να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να του μάθω να αγαπάει. Γιατί ένα παιδί για να μάθει να αγαπάει πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο, πώς το αγαπά και να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι μια άλλη συμπεριφορά, που είναι η κακοποίηση...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση από τα backstage του Πρωινού Σουσού

Η Δήμητρα Βαμβακούση συνόδευσε τον σύζυγό της στο πλατό. Μετά την συνέντευξη του, έκανε share στο Instagram ένα Story που δημοσίευσε ο κουμπάρος τους, Αναστάστιος Ντούγκας ο οποίος ήταν και εκείνος καλεσμένος στην εκπομπή.

«Έκανα την υπέρβαση και βγήκα από το σπίτι» έγραψε η νεαρή γυμνάστρια η οποία έχει μπει στον μήνα της.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ

Η αποκάλυψη για το όνομα του παιδιού της

«Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για μένα. Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι και οι φίλες μου θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου, πάντα είναι. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, με πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε», σχολίασε στη συνέχεια για τις δυσκολίες που πέρασαν με τον σύζυγό της.

«Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές», ανέφερε για το όνομα του παιδιού τους, το οποίος όμως εμείς γνωρίζουμε - δείτε εδώ.

Σε ερώτηση σχετικά με τον αγαπημένος της, απάντησε: «Ο Γιώργος έχει διαφοροποιηθεί πλέον από το Survivor και είναι μια προσωπικότητα από μόνος του».