Ράδιο Αρβύλα: «Ξεκινάμε κατευθείαν με πολύ άσχημα νέα...» - Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη μετά την επιστροφή της εκπομπής

«Θα θέλαμε πάρα πολύ να σας πούμε πόσο πολύ μας λείψατε..»-

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: «Ξεκινάμε κατευθείαν με πολύ άσχημα νέα...» - Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη μετά την επιστροφή της εκπομπής

Επέστρεψε, το βράδυ της Δευτέρας 23/1, η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα που είχαν κάνει ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης για τις διακοπές των εορτών. Ο παρουσιαστής στο ξεκίνημα καλησπέρισε τους τηλεθεατές ενώ στην συνέχεια σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες του την επικαιρότητα.

Σε προηγούμενη εκπομπή του ο Αντώνης Κανάκης, είχε κάνει μία σπάνια αναφορά στην σύζυγό του: «Μου ήρθε τώρα στο μυαλό, γιατί έγινε πριν φύγουμε… έχουμε προσαρμόσει και τα αστεία μας στην καθημερινότητά μας σαν ζευγάρια. Τώρα στο σπίτι πριν φύγουμε με πλησιάζει η Επιστήμη με λάγνο ύφος, το ύφος το "θέλω να σε τουμπάρω"...» (δείτε εδώ αναλυτικά).

Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη μετά την επιστορφή του Ράδιο Αρβύλα

«Κυρίες και κύριοι θα θέλαμε πάρα πολύ να σας πούμε πόσο πολύ μας λείψατε, πόσες μέρες μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή και πολλά άλλα, αλλά δεν μπορούμε δυστυχώς γιατί ξεκινάμε κατευθείαν με πολύ άσχημα νέα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρρώστησε και είναι θετικός στον ιό Η1Ν1 (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση)», ανέφερε στην αρχή με ο Αντώνης Κανάκης

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του

«Ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να την παλέψω εκείνες τις ημέρες. Πήγαινα κάθε βράδυ στον υπολογιστή και έγραφα όλα αυτά που βίωνα, αλλιώς δεν θα την πάλευα. Νομίζω ότι με καταλαβαίνετε. Για πάρα πολλούς ανθρώπους η συγγραφή είναι διέξοδος, όλα αυτά που έχω μέσα μου να βγουν με κάποιον τρόπο. Όλο αυτό που έγραψα ήταν ο τρόπος μου για να αντέξω όλες εκείνες τις ημέρες. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να τις είχα αντέξει.

Εγώ τον μπαμπά μου τον λάτρευα. Μακάρι να μπορούσα να γίνω το 1/100 του μπαμπά που ήταν και κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ. Βγαίνει και αβίαστα. Ο θάνατος και η ζωή ο μόνος τρόπος για να τα αντιληφθείς είναι να τα βιώσεις.

Με δυσκολεύει λίγο αυτό το θέμα. Μέχρι σήμερα έλεγα "και τι θα έδινα για μία ημέρα μόνο να τον δω μπροστά μου και να του κάνω μία σφιχτή αγκαλιά". Τώρα δεν λέω αυτό. Τώρα λέω "δίνω τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου κι ας μην τον αγκαλιάσω εγώ".

Αυτό το θέμα με τον μπαμπά μου είναι συνέχεια στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Κάθε φορά που βλέπω τα παιδιά μου να παίζουν, μια φωνή μου λέει μέσα μου "αχ ρε μπαμπά, που είσαι για να τα δεις και να τα χαρείς;" Τουλάχιστον τα χαίρεται η γιαγιά» είχε δηλώσει πριν απο μερικούς μήνες στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4.