«Πριν φύγουμε με πλησιάζει η Επιστήμη με λάγνο ύφος και μου λέει...» - Η σπάνια αναφορά του Αντώνη Κανάκη στη σύζυγό του

Τι του ζήτησε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πριν φύγουμε με πλησιάζει η Επιστήμη με λάγνο ύφος και μου λέει...» - Η σπάνια αναφορά του Αντώνη Κανάκη στη σύζυγό του

Ο Αντώνης Κανάκης σπάνια μιλάει για την σύζυγο και τα παιδιά του, πέρα από ειδικές περιπτώσεις, όπως είναι τα γενέθλιά τους (δείτε εδώ τις δημόσιες ευχές και το φιλί στην κόρη του). Το βράδυ της Δευτέρας 18/12, ωστόσο, με αφορμή την ακρίβεια στο ελαιόλαδο, η οποία συζητήθηκε στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1, έκανε μία αναφορά στην καλή του.

Η σπάνια αναφορά του Αντώνη Κανάκη στη σύζυγό του

«Μου ήρθε τώρα στο μυαλό, γιατί έγινε πριν φύγουμε… έχουμε προσαρμόσει και τα αστεία μας στην καθημερινότητά μας σαν ζευγάρια. Τώρα στο σπίτι πριν φύγουμε με πλησιάζει η Επιστήμη με λάγνο ύφος, το ύφος το "θέλω να σε τουμπάρω"...», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, με τον Γιάννη Σερβετά να τον διακόπτει και να του λέει με χιούμορ: «Είμαστε στον αέρα θέλω να σου θυμίσω».

«Και μου λέει "πρέπει να αγοράσουμε ελαιόλαδο" και της απαντάω "κάποτε ήσουν σεμνή και τώρα θέλεις ελαιόλαδο;". Και μετά σκεφτόμουν πώς ακόμα και τα ζευγάρια στην καθημερινότητά μας έχουμε προσαρμόσει ακόμα το πείραγμα και το χιούμορ σε αυτή την πραγματικότητα», συνέχισε εκείνος.

Αντώνης Κανάκης σύζυγος

Η εξομολόγηση για την σχέση τους

Ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Πέμπτης 26/1 βρέθηκε καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω και άνοιξε την καρδιά του στον Νίκο Χατζηνικολάου. Από την συνέντευξη δεν έλειψε η πλάκα και τα αστεία του Αντώνη που όλοι αγαπήσαμε, φυσικά!

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Παλιά με θεωρούσαν τον απόλυτο “ρεμάλι”. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει” και περιμένω να νιώσω και να πω “τώρα θέλω να κάνω αυτό”. Έχουμε σκαρφιστεί μία ιστορία οι δυο μας ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής αλλά η αλήθεια είναι τρισάθλια. Γνωριστήκαμε σε ένα πολύ έντονο πάρτι. Είχε μια περιπέτεια, δεν ήταν συμβατικό», είπε ενώ όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε πως είναι η ζωή με τα παιδιά εκείνος απάντησε γελώντας: «Θετικά έχουμε χωρίσει μετά τα παιδιά, μένουμε σε ξεχωριστά σπίτια και είμαστε ενωμένοι», ενώ μετά συνέχισε αναφέροντας: «Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά τη ζωή μας, μας έχουν δέσει παραπάνω. Τρομάζω με τον εαυτό μου πόσο σάχλας είμαι με τα παιδιά μου».

«Το θεωρώ πολύ σημαντικό και δεν εκθέτω τη γυναίκα μου. Όταν έχεις κάτι πολύτιμο, δεν το προστατεύεις; Η γυναίκα μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί, είναι καταπληκτική μητέρα. Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που δεν ασχολείται καθόλου με την ομορφιά της, είτε να την προβάλλει και δεν είχε ούτε έχει social media. Την εκτιμώ για πολλά πράγματα, με στηρίζει. Το πιο χρήσιμο συστατικό για εμένα είναι ότι αδιαφορεί για όλο αυτό, τις βλέπει τις εκπομπές αλλά δεν ασχολείται. Με κρατάει πιο γήινο αυτό στην οικογένειά μου. Το όνειρό μου θα ήταν να τελειώνουν οι εκπομπές και μετά να μην έχεις καμία σχέση ουσιαστικά με αυτό», εξομολογήθηκε ενώ στην συνέχεια δέχθηκε την πιο όμορφη έκπληξη.