Κηδεία Χάρη Κωστόπουλου: Υποβασταζόμενη από την κόρη της στην εκκλησία η χήρα του Βασίλη Καρρά

Έχασε τον κουμπάρο της λίγες εβδομάδες μετά τον άντρα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αυτή την ώρα ο Χάρης Κωστόπουλος οδηγείται στην τελευταία του κατοικία. Ο τραγουδιστής έφυγε από την ζωή νικημένος από τον καρκίνο, ενώ νοσηλευόταν για αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο Metropolitan, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του την σύζυγό του και τα παιδιά του.

Το κλίμα στην κηδεία του είναι πολύ βαρύ, με την γυναίκα του να βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και να περπατά υποβασταζόμενη από τους δυο γιους της - δείτε φωτογραφίες.

Στην κηδεία βρίσκεται και η χήρα του Βασίλη Καρρά, μαζί με την κόρη τους, αφού ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν κουμπάρος τους. Αυτό πρόκειται για το δεύτερο "χτύπημα" που δέχεται η οικογένεια μέσα σε λίγες εβδομάδες. Οι δυο τραγουδιστές έδιναν παράλληλα μάχη με τον καρκίνο και έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα λίγων ημερών.

Σε άσχημη κατάσταση η χείρα του Καρρά στην κηδεία του Κωστόπουλου

Η κυρία Χριστίνα Καρρά έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από την κόρη της και σε άσχημη επίσης ψυχολογική κατάσταση με τις άσχημες στιγμές που βιώνουν.

Κηδεία Χάρη Κωστόπουλου Ειρήνη Καρρά

Κηδεία Χάρη Κωστόπουλου

Η δεμένη σχέση Κωστόπουλου - Καρρά

Για το θάνατο του Χάρη Κωστόπουλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar ο Χάρης Ακριτίδης. Ο καλλιτέχνης μετά τον Βασίλη Καρρά, έχασε ακόμα έναν φίλο και η Ελλάδα ακόμα έναν σπουδαίου λαϊκό καλλιτέχνη. Αναφέρθηκε λοιπόν στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ έκανε και αποκαλύψεις.

«Είμαι συγκλονισμένος, δεν ξέρω τι κακό μάς έχει βρει όλη την οικογένεια των καλλιτεχνών. Είμαι συντετριμμένος, ένα μήνα σχεδόν έχουμε τα 40 του Φλωρινιώτη, καπάκι χάσαμε τον δάσκαλό μας, Βασίλη Καρρά, και τώρα τον Χάρη Κωστόπουλο. Ο Χάρης ήταν για πολλά χρόνια μπουζουξής του Καρρά και θεωρώ ότι τον πήρε μαζί του για να τον συνοδεύει πάνω στον Άγιο Πέτρο. Ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν μοναδικός. Ήταν παιδί θαύμα. Ο πρώτος μπουζουξής που βγήκε στο πατάρι να παίξει επαγγελματικά 13 χρονών. Πίστευε πολύ στον Θεό.

Είχε αντιμετωπίσει ξανά το θέμα του καρκίνου σε άλλο σημείο και πήγαινε στον Άγιο Εφραίμ. Τον είχε ξεπεράσει τον καρκίνο, ώσπου ένα βράδυ, σε ένα εξτρά του, λιποθύμησε και αι από εκεί ξεκίνησε πάλι το πρόβλημα σιγά σιγά. Έχω καιρό που ξέρω για το πρόβλημα αλλά περίμενα ότι θα νικήσει και αυτή την φορά. Δεν ήταν καλά, είχε αδυνατίσει, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα το κακό. Θα μου λείψει ο Χάρης!», αποκάλυψε ο Χάρης Ακριτίδης - δείτε που θα γίνει η κηδεία του.

Ενώ αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στον Βασίλη Καρρά και στον Χάρη Κωστόπουλο: «Ο Βασίλης Καρράς έδωσε στον Χάρη Κωστόπουλο τους στίχους από το "Καρδιά είσαι εσύ" και εκείνος το πέταξε στα σκουπίδια γιατί δεν του άρεσε. Ο Βασίλης τού είπε ότι θα το ηχογραφήσει γιατί θα βγάζει 20 χρόνια μεροκάματο από αυτό και ο Χάρης έψαξε τα σκουπίδια, το βρήκε και το ηχογράφησε».