Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Βραδινή έξοδος παρέα με την Μαρία Τζομπανάκη

Δείτε τις αναρτήσεις τους

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Παρέα με φίλους, πέρασαν το βράδυ της Κυριακής 21/1, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισπίκης. Το ζευγάρι έκανε μία βραδινή έξοδο σε κριτικό κέντρο, μαζί με τους πρωταγωνιστές του Σασμού, Μαρία Τζομπανάκη και Μιχάλη Αεράκη.

Οι δυο τους, κάνουν αρκετές κοινές εμφανίσεις, με τις εξόδους αλλά και τα ταξίδια τους να είναι πολύ συχνά τα οποία μοιράζονται και με τους ακολούθους τους στα social media. Πρόσφατα ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια, είχαν ταξιδέψει στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει και η κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη, για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί μετά τις γιορτές (δείτε εδώ φωτογραφίες)

Η βραδινή έξοδος της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

Το ζευγάρι λοιπόν, δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, φωτογραφίες από το κέντρο αλλά και selfie, από την έξοδό τους. Μαζί απόλαυσαν την λύρα και το τραγούδι του καλού τους φίλου Μανώλη Κονταρού.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΒΑΝΔΗ - ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ

Η συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή για τον πατέρα της

Το βράδυ της Τρίτης 12/12 η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε μεγάλες της επιτυχίες σε μία εκδήλωση, που διοργανώθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΡΥΘΜΟΣ 94.9, Νύχτα με... ΡΥΘΜΟ". Ανάμεσα στα κομμάτια, που ερμήνευσε η Βανδή και έφεραν το χειροκρότημα του κοινού ήταν το ''Μέχρι Μάη μήνα', το οποίο, όπως εξήγησε η ίδια της φέρνει ιδιαίτερη συγκίνηση, όταν το τραγουδάει σε εμφανίσεις της.

Με τρεμάμενη φωνή λοιπόν, το ερμήνευσε η τραγουδίστρια, καθώς εξήγησε, πως πρόκειται για ένα κομμάτι, που το έχει συνδυάσει με την απώλεια του πατέρα της και την συναισθηματική κατάσταση, στην οποία βρισκόταν τότε η μητέρα της.

«Με αυτό το κομμάτι, με τα περισσότερα δηλαδή σκέφτομαι πρόσωπα, καταστάσεις, μοιραία συμβαίνει αυτό, αβίαστα. Αυτό το τραγούδι το έχω συνδυάσει με την ψυχολογία της μητέρας μου, που έχασε τον πατέρα μου. Τον χάσαμε πριν πολλά χρόνια. Είναι συνδυασμένο με την απώλεια του μπαμπά και με συγκινεί, γιατί νιώθω, ότι οι συγκεκριμένοι στίχοι συγχρωτίζονται με την ψυχολογία της. Θα προσπαθήσω να μην σκεφτώ τίποτα παρά μόνο τις νότες», είπε η Δέσποινα Βανδή.